Blog

Vót: Vácról Balassagyarmaton át Losoncra
Tíz éve ezen a napon magyar–szlovák vasutasnapot tartottak Szécsényben: Ipolytarnócon át Losoncra, valamint Nógrádszakálról Nagykürtösre is lehetett vonatozni. tovább»
Vót: személyvonat a dudarbányai vonalon
Desiro Győr és Veszprém között, Bzmot a Zirc–Dudarbánya vonalon, Szilis ingák a 20-ason, színes vonatok a 40-esen, a Samu még IC szerepkörben, avagy egy tíz évvel ezelőtti nap margójára. tovább»

Térköznyire két Pendolino

2019.04.24 09:00
Térköznyire két Pendolino
Érdekes forgalmi helyzetet hozott a húsvét előtti népvándorlás miatti járatsűrítés. tovább»
Miért késik a Gödöllői HÉV?
Teleírjuk piros ponttal a MÁV-HÉV ellenőrzőjét. Releváns, teljes és nem maszatoló válaszokat ad az utasainak a cég. Övék a legjobb Facebook-oldal! tovább»

A SeaFleet azon vásárlók számára is segít megkönnyíteni a mindennapi munkát, akik bérbeadással vagy leasinggel foglalkoznak.

tovább»

2018 nyarán a Godox új termékkel bővítette a méltán népszerű AD 200 zsebvakuhoz tartozó kínálatát.

tovább»

A gázolaj szivattyúk szerepe az, hogy az üzemanyagtartályból a motorhoz pumpálják az üzemanyagot a rendszeren belül. Ez az alkatrész létfontosságú a gépkocsik számára, viszont bizonyos futás teljesítményt követően romolhat az állapotuk.

tovább»

A minőségi csempevágók egyik legfontosabb ismérve, hogy egyszerű használhatóságukkal és kiemelkedő hatékonyságukkal megkönnyítik a felhasználó, vagyis a velük dolgozó szakember dolgát.

tovább»

A fogkő, nem túl meglepő módon minden felnőtt szájában megtalálható, maximum nem ugyanolyan mértékben. A kialakulásáért elsődlegesen a kialakuló lepedékréteg felel.

tovább»

Weboldalunk sikerét jelentősen befolyásolja a CTR (Click Through Rate), vagyis az, hogy hányszor kattintottak az oldalunkra.

tovább»

A terméketlenség egy speciális esete az, amikor a leendő anyuka egyáltalán nem rendelkezik petesejttel, vagy csak nem megfelelő számban és minőségben fejlődik a petesejtje.

tovább»

Közeleg a nyár, így érdemes időben átgondolni, hogy milyen eszközökkel fog tudni védekezni a tűző napsugarak ellen. Ha még nem döntött, akkor ez a cikk Önnek szól!

tovább»

Korunk maradi és minden tudományos alapot nélkülöző táplálkozásának hála, nem véletlen, hogy minden második magyar ember túlsúlyos. Utánajártunk, hogy miért és mit tehetünk ellene.

tovább»

Bizonyára mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy mennyi az a napi kalóriaszükséglet, ami fedezni tudja a napi aktivitás közben elégetett mennyiséget, de magunktól nem mindig tudjuk kitalálni.

tovább»

Ha szeretnénk megunt bútorainkat felújítani, vagy egyszerűen csak egy kis új szint vinnénk otthonunkba, válasszuk a dekorfóliát.

tovább»

A szakács és cukrász klumpát nevezhetnénk akár egyfajta munkavédelmi cipőnek is, hiszen ezeket a lábbeliket leginkább úgy alakítják ki, hogy egy egész napos munka után se legyen a lábunknak megterhelő.

tovább»

Otthonunk egyik legfontosabb területe a kert. Ezt mindenki igyekszik rendben tartani, szépítgetni, folyamatosan beülteti valamilyen növénnyel.

tovább»

Talán igaz az állítás, hogy senki nem szeret betegségekkel küzdeni. Ettől függetlenül egyre többen állnak különböző kezelések alatt számos különböző betegség miatt. De miért ennyire elterjedt, és miért nem teszünk ellene?

tovább»
Tatabányai kisegítők
Két sárga autóbusz a T-busz kék sávos járművei között. tovább»

Előnyei és hátrányai minden utazási típusnak vannak. Van, aki erre s van, aki arra esküszik, ám a három legalapvetőbb dolog, ami befolyásolja a döntésünket, mikor utazási módot választunk az a gyorsaság, a kényelem és a biztonság hármasa.

tovább»