Blog

Építészszemmel az M3-as felújított megállóiban
Mint minden értékelés, ez is szigorúan szubjektív. A nagy dicséret mellé, ha sallerek nem is, de kokik járnak. tovább»

A The Body Shop világmárka folyamatosan harcol a kozmetikai célú állatkísérletek betiltásáért, és kizárólag olyan termékeket forgalmaz, amiket nem teszteltek állatokon. Termékeik 100%-ban vegetáriánusok, és egyre több vegán készítményük is van.

tovább»
Átszállás meglepetésekkel
A szederjesi vasutasok szívügyüknek tekintik az állomás felvirágoztatását. tovább»

Van néhány nap, amelyek a nők minden hónapját megkeserítik. Igen Hölgyeink, a havi ciklusról lesz szó. Ha nektek is ritmustalan vagy kellemetlen mellékhatásokkal jár, van egy jó hírünk!

tovább»

Mielőtt mosolyogva ráznád meg a fejed, hogy köszönöd szépen, de épp eléggé ismered önmagadat és nincs szükséged önfejlesztési képzésre, állj meg egy percre, és olvasd el mai cikkünket!

tovább»

A Pureco Kft. saját fejlesztésű acéltartályos olajleválasztó berendezése igen fontos eszköz a környezetszennyezés, környezetterhelés elleni harcban.

tovább»

Mikor már túl van egy pár az eljegyzésen, akkor számos új feladattal szembesülnek, amiket meg kell oldani. Ilyen többek között a karikagyűrű kiválasztása, amit időben el kell kezdeni, ha nem akarja elkapkodni az ember.

tovább»

Sajnos az informatikai eszközök terjedésével egyre kevesebbet vannak a gyerekek és a felnőttek is szabad levegőn, kint a természet lágy ölén. Feszített a tempó, ahhoz hogy meg tudja adni a szülő a gyermekének mindazt, amire szüksége van, és azt is, amiről úgy véli szüksége van, sokat kell dolgozni.

tovább»

Az utángyártott, olcsóbb tintapatronok több típusú nyomtatóhoz is elérhetőek. Ezek a termékek jóval kedvezőbb áron érhetőek el, mint az eredetiek, de teljesítményben jellemzően nem térnek el tőlük negatív irányba.

tovább»

Idővel a bőr veszít rugalmasságából, megereszkedik. Ezt természetesen nem kell elfogadnunk, hatékonyan tehetünk ellene, elég egy kis ráncfeltöltés és visszakapjuk a feszes, puha bőrünket.

tovább»

A TDT, azaz Technikai DayTrade olyan terméke a Random Capital Zrt.-nek, amely napon belül teszi lehetővé a részvények tőkeáttételes kereskedelmét.

tovább»

Teljesen mindegy, hogy épp finom, fűszeres süteményt sütünk, vagy valami tipikusan magyaros ízesítésű ételt főzünk, fűszereket szinte mindenki használ.

tovább»

Minden embernek mást és mást jelent az elmélyülés, a meditáció, a csend, a béke és a nyugalom.

tovább»

A céged leendő ügyfelei számára használhatsz olyan külső platformot a weboldalad kapcsán, amely megmutatja, hogy mennyire vannak veled megelégedve a jelenlegi partnereid/vevőid. Miért lehet ez fontos?

tovább»
A hagyományos fénycsöves lámpatesteket itt az ideje a korszerűbb LED-es kivitelűre cserélni. A régi fénycsövünk foglalat típusában és hosszúsági méretében is megegyező LED működésű fénycsőre cserélve több legyet ütünk egy csapásra. tovább»

A határeseti személyiségzavar, vagy más néven a borderline egy viszonylag gyakori kórkép napjaink folyamatosan változó világában. Mégis miért van az, hogy nehéz felismerni a tüneteket?

tovább»

Ahogy közeleg az igazi tavasz, úgy közeleg az esküvők szezonja is. Hiszen a tavasz és a nyár az az időszak, amikor a legtöbb esküvő zajlik. De vajon miért pont ilyenkor?

tovább»

Miután beszereztük a humidorunkat, mindenképp el kell végezni pár könnyű műveletet, mielőtt szivarok kerülnének bele.

tovább»

Egyre többen választanak hátizsákot mindennapi használatra, amely nemcsak divatos, de elmondhatatlanul praktikus kiegészítő is egyben.

tovább»
Vasútőr–történelmi kép 1–0
Hát ez nem jött be. Majd legközelebb! Ja, olyan már talán nem lesz... tovább»