Blog

A konyhai robotgépek a modern háziasszonyok (és természetesen urak) nélkülözhetetlen társai, amelyek az előkészületek során rengeteg időt és monoton munkát spórolnak meg használóiknak. Elvégzik Ön helyett a dagasztás, habverés, szeletelés és aprítás fáradtságos tevékenységét. Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani az igényeinek leginkább megfelelő robotgép megtalálásában. tovább»
Amikor az első asztalos projektjeinket készítjük, általában nincsen könnyű dolgunk. Nem egyszerű megtalálni a megfelelő anyagokat, szerszámokat és kiegészítőket. Mielőtt belevágunk, akár szó szerint, akár átvitt értelemben, érdemes egy pillantást vetni a legfontosabb alapanyagokra. Például a deszkára. tovább»

A Magyar Marketing Szövetség Sportmarketing Tagozata idén egy hiánypótló kezdeményezést indít útjára hazánkban. Ha volt együttműködése, aktivitása sportolóval, sportszervezettel vagy sporteseménnyel, most mutassa meg a kampányát!

tovább»

Az őszről sokszor a nyirkos, hideg idő jut eszünkbe, amitől könnyen rosszkedvű lesz az ember. Pedig az őszi természetnek rengeteg szépsége van: jellegzetes színek és illatok. Az őszi hangulatok inspirációul szolgálnak a parfümökhöz, és otthonunkban is az évszakhoz illő kellemes illatokat keressük.

tovább»

Nagyon örvendetes a különböző sportesemények térhódítása mind a fiatalok, mind az idősebbek körében. Se szeri se száma a különböző terepfutásoknak, hajszáknak, maratonoknak, amelyek valódi tömegeket mozgatnak meg, sokszor karitatív célból.

tovább»

Szemüveg készítésekor két alapvető kérdést kell eldöntenünk: milyen keretet és milyen lencsét szeretnénk. Érdemes a döntés előtt látásvizsgálaton részt venni, hogy szemünk aktuális állapotához való szemüveget készíttessünk. A látásvizsgálat során megállapításra kerül a szükséges dioptria, és szemünk egészségéről is átfogó képet kapunk.

tovább»

Az ősszel együtt megérkezik a hűvös idő, ilyenkor a testünk gyakrabban vágyik a felmelegedésre. Jó választás lehet ekkor egy forró fürdőt venni, de ha más jellegű kényeztetésre vágyunk, a szauna a tökéletes opció.

tovább»

Az ipari hősugárzó a nevéhez méltóan ipari teljesítmény biztosítására képes, amely a háztartásokban használt eszközökhöz viszonyítva jelentősen nagyobb hőtermeléssel rendelkezik.

tovább»

A jó kerítés ismérvei az állékonyság, a korszerű szerkezeti megoldások, a modern megjelenés és a megfelelő ár-érték arány.

tovább»

A lúdtalp

utasellátó

2019.10.13 03:02

Sajnálatos módon a lúdtalp napjainkban népbetegségnek számít. A lakosság jelentős részének vannak különféle panaszai, amelyek a lábhoz kapcsolódnak, és amelyeknek a nagy része statikai eredetű. A legtöbb ilyen statikai problémát okozó betegség pedig bizony a lúdtalp.

tovább»

S. K. – 72.

utasellátó

2019.10.13 02:55

Stephen King nevét még az is ismeri, aki kizárólag világklasszisokat olvas. Már neve is olyan regénybe illő, mintha írói álnév lenne: King, Stephen King. A ragyogás, a Halálsoron és még több tucat bestseller írója a napokban ünnepelte 72. születésnapját.

tovább»

Mobil balesetek

utasellátó

2019.10.13 02:49

Kipp-kopp; van ott valaki? Nem, sajnos, ha kopogtatjuk a kijelzőt, attól nem fog megjavulni a telefonunk. Azonban van egy jó hírem. Amennyiben felismered készüléked tüneteit, nagyobb eséllyel felismered a probléma forrását.

tovább»

Manapság nem ritkák a különböző extrém szexuális érdeklődéssel rendelkező emberek. Sőt, az idő előrehaladtával egyre többen lesznek, hiszen ahogy korunk tágítja a határokat, egyre több kell ugyanannak a szexuális izgalomnak az eléréséhez.

tovább»

A pálinka főzése sokkal ritkábban kerül említésre, mint maga a fogyasztása. Pedig mi, magyarok előszeretettel kortyolgatjuk a különféle gyümölcsökből készült párlatokat. Valódi ínyenc nemzetként fontos lenne ismernünk a tradicionális szeszesital előállításának körülményeit is.

tovább»

Hazánkban azt a gyűrűt, amivel a vőlegény megkéri a párja kezét, eljegyzési gyűrűnek nevezzük, míg azt, amit a szertartáson felhúznak egymás ujjára, az a karikagyűrű. Lássuk, hogy mit kell tudni róluk.

tovább»

A manapság már népbetegségnek számító éjszakai horkolás a felnőtt lakosság több mint felét érinti. Amikor már minden hétköznapi praktikát kipróbált, akkor ideje elgondolkodni, milyen hosszú távú eredményt elérő technika segíthetne problémáján.

tovább»

A napjainkban érzékelhető szakképzett munkaerőhiány nagymértékben megnehezíti a vállalkozások vezetőinek életét. Közülük sokan tapasztalják, hogy igazi kihívás, továbbá rendkívül időigényes és költséges feladat megtalálni az ideális munkavállalót a cég számára egy-egy megüresedett pozíció betöltésére.

tovább»

A nagyvárosokban számottevően kevesebb utánfutó látható az utakon a kisebb településekhez, illetve falvakhoz viszonyítva.

tovább»

A sütőiparban ugyanis fontos, hogy az elkészült finomságokat megóvjuk a különböző fertőzésektől, szennyeződésektől.

tovább»

Köztudott, hogy Magyarország rendkívüli adottságokkal bír, legalábbis a termálvízkészlet területén. A pihenésre vágyók szerencsések, hiszen 200 hazai fürdő közül válogathatnak. Mégis hogyan döntsek? - Kérdezheted magadban. Az alábbi jellemzés biztosan segít megtalálni a szívedhez legközelebb álló nyertest.

tovább»