Utasellátó

Blog Utasellátó

Fizetős utak Szlovéniában – Amit tudnod kell (2023)

iho   ·   2023.08.30. 09:35

Szlovén utazásunk megkezdése előtt mindenképpen fontos tájékozódni a közlekedési szabályokról, szokásokról. Ezek részeként a díjköteles útvonalak ismerete és az autópálya matrica megléte kiemelten fontos. Ebből a cikkből minden hasznos információt megtudhatsz, amit a fizetős utakról tudnod kell.

Blog Utasellátó

Harmonikus életterek kevés ráfordítással – tapéták segítségével

iho   ·   2023.08.22. 10:55

A világjárvány, majd a háború, napjainkban pedig az újabb gazdasági világválság hatására egyre nyugtalanabbnak és bizonytalanabbnak érezzük magunkat. Az ezt kezelő stresszoldó és mindfullness technikák mellett sokat segít az is, ha otthonunkat a harmónia és a nyugalom vezérelvei szerint rendezzük be. A természetes földszínek, a nyugtató zöldek, a természet szeretete, az egyszerűség és a kényelem lesznek a főbb irányelvek, amihez a tapéták remek alapot és inspirációt adhatnak.

Blog Utasellátó

Használtautó-keresés online: hol találhatod a legnagyobb kínálatot?

iho   ·   2023.08.16. 09:40

Használt autót vásárolnál, de nem tudod, merre indulj? A hatalmas online választékban könnyen elveszhet az ember, és csak kapkodja a fejét, hol keressen, mire figyeljen, vajon valóban megbízható-e az adott weboldal. Összegyűjtöttük azokat az oldalakat, ahol szinte biztos, hogy megtalálhatod a számodra leginkább megfelelő hirdetéseket.

Blog Utasellátó

Sikeres termékbevezetés: 5 fontos lépés

iho   ·   2023.08.11. 10:30

Új termék bevezetésére készül, de nem tudja, hol kezdje? A legjobb helyen jársz! A sikeres termékbevezetési stratégia megalkotása stresszes lehet, mert ez meghatározhatja a termék általános sikerét. Olvasson tovább, hogy felfedezze a tökéletes stratégiát, amely az előkészítési fázistól egészen a termékbevezetésig mindent magában foglal.

Blog Utasellátó

Hogyan lehet szakembert találni autópálya építéshez?

iho   ·   2023.08.10. 12:15

Nagyon sokan szokták megkérdezni, hogy mégis hogyan lehet jó szakembereket találni autópálya építési feladatokra. Az bizony hatalmas felelősség, hiszen az autópályán naponta megy el akár több ezer, vagy több tízezer autó. Ezért kiemelten fontos a jó szakemberek megtalálására, ha a feladat elvégzéséről lenne szó.

Blog Utasellátó

Mit hívunk ma call centernek?

iho   ·   2023.08.09. 14:20

A jól szervezett ügyfélszolgálati rendszer egy vállalkozás alapja. A call center rendszer ma már nem csak kapcsolatfelvételi eszköz, hanem egy barátságos márkaimázs kialakításának módja is. Call center szolgáltatásaink támogatják vállalkozását magas szintű ügyfélkapcsolatok kialakításában.