Az otthoni víztisztító berendezések előnyei

iho   ·   2019.02.20. 16:40

(x)

Hiszen napjaink kiemelt problémája a tengernyi (szó szerint) műanyag flakonos szemét, mely megmérgezi a bolygónkat és a tengervilág élőlényeit! Tehát az ásványvizes palackok vásárlásának csökkentése tudatos döntés, de ettől még nem kell lemondanunk az egészséges, minőségi ivóvízről!

Jó hír azoknak, akik az egész családot szeretnék rávenni arra, hogy finomabb, egészségesebb, jobb minőségű vizet fogyasszanak, hogy ezt az ásványvizes palackok nélkül is kivitelezhetik, sőt, jelentős költségtöbblet nélkül. Belegondoltak abba, hogy mennyi pénzt költenek el egy-egy hónapban, hogy ásványvízzel lássák el a családot? Ennek az összegnek a töredékéért juttathatjuk egészséges és minőségi ivóvízhez a velünk egy háztartásban élőket. Megmutatjuk hogyan!

Használjunk otthon is víztisztító berendezést!

A vezetékes ivóvíz nincs annyira rossz minőségi besorolásban, mint azt sokan gondolnák. De tény, hogy ha valami jobb, minőségibb vizet szánunk fogyasztásra, azért tenni kell. Sokan ezt úgy oldották meg, hogy kartonszámra vásárolták meg az ásványvizeket a hipermarketekben, de ennél tudunk egy sokkal észszerűbb megoldást, mégpedig azt, hogy használjunk házi víztisztító készüléket! Sokkal jobb minőségű ivóvízhez jutunk ezáltal. Nemcsak ivásra, de főzésre is használhatjuk, hiszen nagy mennyiség előállítására lesz alkalmas, ha beszereltetünk a konyhai pult alá egy házi víztisztító készüléket.

Hogyan válasszunk víztisztító berendezést otthonra?

A Tisztavíz-Üzletház a víztisztító berendezés választásában a segítségükre lehet. Vannak kisebb és nagyobb kapacitású készülékek, melyek különböző technológia felhasználásával tisztítják meg a csapvizet a mikro és makro szennyeződésektől. A Fővárosi Vízművek honlapján megtalálhatjuk a településünkön használatos vezetékes ivóvíz összetételét, de egészen biztosak lehetnek benne, hogy mindig van olyan anyag, amire nem tudták megszűrni nagyüzemben az ivóvizünket.

Épp ezért érdemes használni a különleges eljárással dolgozó víztisztító készülékek bármelyikét, hogy a szabad szemmel nem látható szennyeződéseket is kiszűrjük, és nyugodt szívvel tudjuk meginni a frissebb, kellemesebb ízű egészségesebb folyadékot! Mi a módszer?

A különleges technológia, a fordított ozmózis elvén működő víztisztítás, mely kiegészül a már-már hagyományosnak mondható aktív szenes szűrővel. A beszerelést követően csak arra kell ügyelnünk, hogy a leírásban szereplő időközönként kicseréljük a szűrőket a hatékonyabb működés érdekében!

Milyen pozitív hatásokat fognak tapasztalni?
  • Mindig rendelkezésre fog állni az egészséges, tiszta ivóvíz

  • Segítségünkre lesz a mindennapi méregtelenítésben, fokozza az anyagcsere-folyamatokat

  • Javíthatja az ételeink ízvilágát

  • Megoldjuk a környezetünk ökológiai problémáját

  • Csökkentheti a vízkövet, lágyíthatja a kemény vizet

  • Csecsemőkortól már lehet fogyasztani

  • Enyhülhetnek az allergiás tünetek

Kapcsolódó hírek