Egy szuper olcsó, színes nyomtató: Canon TS205

iho   ·   2019.02.20. 16:55

(x)

Amennyiben fontos az, hogy megfelelő áron, jó minőségű készülékhez jusson hozzá, akkor a Canon Pixma TS205 az Ön készüléke! A színes nyomtatók között az egyik legolcsóbb, minőségében mégsem fog csalódni!

Színes nyomtatót akkor készül venni valaki, ha nem elég a fekete nyomtatás, mert szükségünk lenne a dokumentumainkban az élénk, gazdag színekre. Sőt, ha már itt tartunk, akkor nem csak a dokumentumainkban szeretnénk élénk, tiszta színeket, hanem fotóink kinyomtatásához is. A TS205 egy olcsó, színes nyomtató, amelynek nem bonyolult a használata és igen hatékony lehet, ha egy igazán profi, otthoni gépet szeretne megvásárolni. Érdemes azonban néhány dolgot számításba venni, mielőtt megvásárolná.

Lézeres vagy tintasugaras nyomtató az ajánlott?

Amennyiben Önnek fontos az, hogy színes nyomtatást is tudjon az otthoni gépe, akkor a színes tintasugaras nyomtató lesz ár-érték arányban a legmegfelelőbb választás. Miért? Mert tudunk egy jó módszert arra, hogyan tud spórolni a legdrágább kelléken: a tintapatronon. Az eredeti tintapatron helyett, ami meglehetősen drága, érdemes jó minőségű, utángyártott patront vásárolni, például a Patron és Toner webáruházban.

Ilyen termék a Zafír Prémium tintapatron, amely többféle színben elérhető. Ezen termékkel garantáltan nem fog mellé, mikor cserélnie kell a tintapatront a Canon TS205-ben. Van még egy nagy előnye a Zafír termékcsaládnak: ha sokat használja TS205 nyomtatóját, akkor érdemes XL kiszerelésű tintapatront vásárolnia, mivel így fokozhatja a színes nyomtató gazdaságosságát.

Elsősorban otthonra ajánljuk!

Elegáns, nem hivalkodó megjelenésével, fekete színével otthonában bárhol beleillik a képbe. Felületi anyagának és kialakításának köszönhető, hogy sem az ujjlenyomatokat, sem a karcokat nem "gyűjti" a készülék fedlapja, amit ha kinyitunk, elhelyezhetjük benne a papírlapokat. Három gombot találhatunk rajta, felül a ki- és a bekapcsolásét (és egyben ez a nyomtatás megszakításáért is felel), középen a nyomtatás újrakezdése gomb található, alul pedig a papírméret választó.

Összesen 60 darab lap helyezhető a készülékbe. A papírméret lehet A4 vagy 10x15 cm-es fotópapír, ez utóbbit a színes nyomtató szegély nélkül képes rányomtatni. A kimeneti tálcája 3 részből áll, valamint kihúzható, így a színes nyomtatás végeredményei nem fognak keveredni, rendszerezve vehetjük kézbe azokat.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a TS205-nek?
  • USB porton keresztül tudjuk csatlakoztatni a gépünkhöz

  • Nem lehet hálózatban működtetni

  • Nem tartozék a nyomtatókábel

  • Gyári tartozék a tápkábel

  • Energiatakarékos funkcióval is rendelkezik, vagyis automatikusan kikapcsol

  • Alacsony a zajszintje működés közben

További érdekességekért és tudnivalókért érdemes ellátogatni a Patron és Toner webáruház oldalára, ahol részletesen olvashat a Canon Pixma TS205 tulajdonságairól.

Kapcsolódó hírek