Mémesmetró: szevasztok! Dőljön a... Minden!

iho   ·   2014.03.22. 21:15
memes0

Internet népe! Facebookosok! Zsíros deszkások! Camping bringások! Szevasztok!

Haladunk a korral, ebbe a blogba gyűjtjük az interneten talált, közlekedéssel kapcsolatos vicces képeket, mémeket – mindent.

Kezdésnek itt egy gyorsulási verseny:

Csatolják be az övüket, verseny következik!

„Hölgyeim és uraim! Itt a kapitány beszél! Ha jobbra kinéznek az ablakon, láthatnak egy repülőt, amelynek kapitánya versenyre hívott minket, ezért kapcsoltam föl a biztonsági öv becsatolására figyelmeztető lámpát!”

Ha ehhez hasonlókat talál, vasúti, villamos, buszos, metrós témában (mémesmetró, érti? nyelvi humor, mi találtuk ki!), netán sk gyárt ilyeneket, ne fogja vissza magát, mi sem tesszük: bátran küldje el nekünk az iho@indohaz.hu címre! Tárgyba beírni: Mémesmetró! Videó embedkódja is ér! És nem érdekes, hogy „ezt már láttuk máshol...” Nézzék meg itt is, még egyszer, vagy többször! Egy szűrő mégis van: szerintünk is viccesnek kell lennie. De úgyis azok lesznek!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.