Szakács és cukrász klumpák

iho   ·   2019.04.17. 01:48

(x)

Ezért is érdemes ezeket a lábbeliket ezen a munkaterületen alkalmazni, mert kényelmes az egész napos állás során.

A chefs.hu oldalon rengeteg szakács és cukrász klumpa között lehet válogatni. Ezt megtehetjük szín, márka, női vagy férfi modellek bemutatása alapján. Ismertetnék én is néhány klumpát ezen szempontok szerint.

Nézzünk elsőnek egy női lábbelit, a Crocs Neria Pro II Clog márkájú virágmintás klumpát. Ez a termék egy rendkívül megbízható és igen kényelmes változat, jól ismert márkája pedig igazán hosszú élettartammal büszkélkedhet. Érdemes néhány szót szólni a Crocs márkáról is, hiszen sokan igen jó véleménnyel vannak termékeikről, talán nem véletlenül. 2002-ben mutatták be az első papucsot, amely az Amerikai Egyesült Államokból indult útjára, és azóta töretlenül hódít. Különleges eljárással készül habgyantából, amelyet nagy odafigyeléssel és tervezéssel hoznak létre, hogy mindenki számára a legkényelmesebb lábbelit tudják biztosítani. A Crocs abszolút minőségi termékeket gyárt, ezért csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Na de most térjünk vissza a Crocs Neria Pro II Clog klumpához. Alkalmas minden olyan munkához, amelyet egész napos talpon léttel töltünk, talpbetétje kivehető, mosható és légáteresztő, így nyáron sincs kellemetlen érzése a lábnak. A talpa csúszásmentes, a tisztítása egyszerű: meleg, szappanos vízzel áttörölhető a felület. A dizájn pedig magáért beszél, egy igazi szép, női virágmintás felsőrésszel rendelkezik.

A másik bemutatásra szánt klumpa pedig a Birkenstock ALPRO fémbetétes szakácsklumpa. Ez a lábbeli már igazán munkavédelmi cipőnek számít, hiszen az orrában egy fémbetét van elhelyezve, mely megvédi a lábunkat az esetleges balesetektől. Mert hát a szakácsoknál azért a kés egy elég “veszélyes” eszköz. Alpro habból készült, Clog-s anyaga pedig ellenáll a különböző zsíroknak, olajoknak, vegyszereknek. A Birkenstock márka is nagyon közismert. Származási helye Németország, az 1774-es évekre tehető a megjelenése. Termékei a kényelem és magas minőség névjegyét hordozzák. Aki ezt a márkát választja, biztosan nem fog csalódni.

Nos, szó mi szó, rengeteg termék között lehet válogatni, mégis fontos kiemelni, hogy bármelyik lábbelire is esik a választásunk, mindig tartsuk szem előtt, milyen típusú munkára is fogjuk őket használni. Nem csak a kényelmes, hanem a biztonságos munkavégzés is nagyon fontos. Remélem sikerült egy kicsit mindenkinek előrébb jutni a megfelelő szakács vagy cukrász lábbeli kiválasztásához ezen márkák bemutatásával. Kellemes nézelődést kíván a chefs.hu.

Kapcsolódó hírek