Keresési eredmény a(z) „737_max” címkére
Rendezés:

Repülés

Rekord: 763 repülőgépet adtak át tavaly az amerikaiak, pörög a 737-es sor, felfutott a Dreamliner kibocsájtás, 2017-ben 912 Boeingra szerződtek a vevők.

Repülés

Jönnek a 787-9-esek, az új 737-esek és a regionális E-195-ösök. A térség meghatározó légicégének felépül a régió legnagyobb repülőtere.

Repülés

Wizz: száznegyvenhat keskenytörzsű Airbus. Váradi a hálózat „kontinensen túli” kiterjesztéséről. A flydubai Boeing-rendelése: kétszázhuszonöt 737MAX.

Repülés

Csendes átvétel, a Southwest ünnepsége a hurrikán miatt elmaradt, kezdődik a Classic 737-esek kivonása. A társaság gépeinek árvízi mentőrepülései.

Repülés

Felhajtás nélkül kapta meg a gépet a maláj Malindo, az első vonalrepüléssel lehet, hogy beelőz a Norwegian, mégis a Southwest a kibocsátó...

Repülés

Az IAG új társasága a Level. A Ryanair társul a Norwegiannel, de ki tudja, mikor indít saját hosszú távot. Amerika felől a jetBlue akar olcsón Európába repülni.

Repülés

A Norwegian beelőz, a Southwest októberben indít, addig megegyezhet a pilótáival. A Boeing kuszálja a helyzetet, gyorsabban zárja a berepülést.

Repülés

Nagyobb 7-es és a 9-es? Az igazi a 757-utód. Komolyan kell venni a kanadai konkurenst. Az első CSeries járat július 15-én Zürich–Párizs.

Repülés

Az osztott szárnyvég alsó részébe inkább ütközhet földi jármű. Jól vizsgázott a gép és a hajtómű 4000 méter feletti reptéren is.

Repülés

Lufthansa-villámlátogatás Heathrow-n. Al Baker békülékenyebb, bár így is lehet, hogy a Qatar a konkurenst választja.