Keresési eredmény a(z) „737_max” címkére
Rendezés:

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 29-étől július 5-éig.

Repülés

Az FAA pilótái és szakemberei is ott vannak a gépen. Túldöntött fordulók, átesések, megközelítések, átstartolások három napon át. Az európai és a kínai hatóság is ragaszkodik a saját vizsgálathoz.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Repülés

Majd hétezren távoznak most a cégtől, de lesznek még, akik elvesztik állásukat. A 737-esek rentoni gyártósora újraindul - várható a típusalkalmassági engedély visszanyerése.

Repülés

27 ezren dolgoznak újra Everettben, Rentonban. MAX-lemondások, de maradt még négyezer megrendelés. A Lufthansa tehergépeket venne át néhány 777-9-es helyett.

Repülés

Az Avolon lemondása: a Boeing szerint ez inkább a járvány jelensége. Zajlanak a tesztek a típusalkalmasságiért, de hogyan lehet tartani az elkülönítést egy pilótafülkében?

Repülés

Az igazi titok nem maga a Leap-1C, hanem az, hogyan gyártják... Kölcsönös zsarolás, MAX-letiltás, kontra a C919-es program kivégzése.

Repülés

Új középkategóriás utasszállító helyett új, kisebb, keskenytörzsű gépet fejleszteni. Ha időben indulna a program, MAX-rendeléseket is át lehetne váltani erre.

Repülés

David Calhoun és az ellenszél: szimulátorok és majmok. Nagy eladási gondok, nagy árengedmények. Menjen vissza a vezérkar Chicagóból Seattle-be!

Repülés

A Boeing is javasolja a plusz kiképzést, de ehhez kevés a megfelelő berendezés.