Keresési eredmény a(z) „a320” címkére
Rendezés:

Repülés

A következő lépcsőfok: 2026, háromszáz utasszállító, Európa ötödik légitársaságaként. Jövőre indul a neo-k leszállítása.

Repülés

Az Air Canada újabb kalandja San Francisco ama pályáján: hatszor szólt a torony, hogy startoljon át. Az Atlas Air Jumbója 200 méterrel Hong Kong hegyei fölött.

Repülés

Napi öt járat, negyven százalékkal több ülés a téli menetrendben: a tengerentúli járatokról könnyebb lesz az átszállás.

Repülés

Harminc méterrel a várakozó gépek fölött repült majd startolt át a pálya helyett gurulóra helyezkedett A320-as.

Repülés

Kairó már a baleset napján terrortámadást emlegetett, a franciák szerint semmi nem utal robbantásra. Telefon és i-pad gyulladt ki a szélvédő mögött?

Repülés

Nem volt depressziós a másodpilóta? Két évvel a katasztrófa után a család állítja, Andreas Lubitz már elájult, amikor a gép hegynek ütközött.

Repülés

A főbűnös az A400-as, a megrendelők kemény kompenzációt követelnek. A rendelési állomány impozáns, de idén már kevesebb gépet vesznek, mint amennyi készül.

Repülés

Ma harminc éve szállt fel az első Airbus-keskenytörzsű. A legfontosabb döntések: a törzsátmérő, a szárnyalatti hajtóművek és főképp: a fly-by-wire.

Repülés

A szerencsés véletlenek, és az erős elhatározás. Góbétól az A320-ig, közben a napfényes Florida és a Pan Am-iskola.

Repülés

A szuperszonikus gép már Filtonban révbe ért, egy A380-as Párizsban, egy Toulouse-ban lesz látható, az első 340-600-assal és az ős-A320-assal együtt.