Keresési eredmény a(z) „abu_dhabi” címkére
Rendezés:

Repülés

Abu Dhabi: az elátkozott hetes kapu... A döntőre megfordult a szél. Muroya elképesztően kis különbséggel győzte le a tavalyi bajnokot.

Repülés

A világ legnagyobb utasforgalmú légitársasága jönne létre, de a felek egyelőre cáfolnak. Flottakérdés, hálózat, és persze piaci dominancia.

Repülés

Még utólagos meglepetéssel is szolgált az idei idény nyitánya: Abu Dhabi egyik dobogósától már a verseny után vették el a helyezését.

Repülés

Felmentés: Abu Dhabi, Dubai, Isztambul és Doha, ahol életbe léptek az új szigorítások. De mi van a brit repterekkel, légitársaságokkal?

Repülés

Dolderer az utolsó kapuk egyikénél szúrta el a magasságot, Matt Hall be sem került a döntőbe. Következik az első amerikai verseny.

Repülés

Start Abu Dhabiban, zárás Indianapolisban, Budapest mellett két meg nem nevezett európai helyszín, plusz Kazany. Két új teljes jogú Master-versenyző.

Vasút

Álomszerű infrastruktúra-fejlesztési környezet: két nagyváros, az egyik 613 ezer lakossal, a másik 2 millió 600 ezerrel, közöttük 150 kilométernyi lakatlan sivatag.

Repülés

Márciusra tervezik a földkörüli út startját. A berepülési program sikeres volt, a gép 8000 méteren is „tankolt” napenergiát.

Repülés

Január: teherszállítón a földkörüli repülés starthelyére. Különleges feladat: egy napelemekkel borított óriási szárny szétszerelése.

Repülés

Hetvenegy gép a felzárkózás jegyében, az Air Berlin viszont lemondta a 787-eseit. Egy prototípus már mexikói VIP-géppé változott.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/