Keresési eredmény a(z) „air_force_one” címkére
Rendezés:

Repülés

A katonai szállítógép, a háború utáni interkontinentális légiközlekedés alaptípusa, Air Force One, a magyar menekültek gépe. Ami szép, az jól is repül.

Repülés

Trump egymilliárddal olcsóbb programot akar. Miért is kell az utántöltés képessége? Turkish-tervek, 747-esek áron alul...

Repülés

A Transaeronak, majd az Iran Airnek szánták őket, most sivatagban vannak. A gépek olcsóbbak, de „szét kell szedni és újra össze kell rakni” őket...

Repülés

Freighterek, VIP-ek még készülnek, és talán a két elnöki gép. Ellentmondó jóslatok az óriások jövőjéről. Delta és United: kivonás, de lesz nosztalgia Air Force One.

Repülés

Nincs elszabadult költségvetés, ha nincs még költségvetés. Mennyibe kerül egy 747-es? És ki tudja, mit adnának az ukránok?!

Repülés

Apróságok hiányoznak az új elnök 757-eséről: a kommunikációs rendszer, a védelem, az utántölthetőség, a kórház és hely a stábnak.

Repülés

A Super Connie ez alkalommal nem Eisenhowert vitte. Egy szép repülőgép, huszonegy utas, és a fénykép mögött a történelem.

Repülés

Új elnöki gépek a 747-8-as bázisán, lehetőleg költségkereten belül... Lecserélik a hasonlóan elavult „Ítéletnap” Jumbókat is?

Repülés

A speciális hívójel csak akkor érvényes, ha az elnök a fedélzeten van. Az éjszaka, amikor két Air Force One repült Bagdad felé.

Repülés

Lejár a Convair és a Lockheed Jestar kiállítási szerződése. Eisenhower Connie-ja volt az első, amely megkapta az elnöki hívójelet.