Keresési eredmény a(z) „air_france” címkére
Rendezés:

Repülés

A vezetés a pénzügyi helyzethez kötné a béremeléseket. Átalakítás kontra szakszervezetek. A francia kormány nem menti meg a légitársaságot.

Repülés

Sztrájkolnak a dolgozók.

Repülés

A francia légitársaság vezetése bejelentette, mivel a cégnél működő szakszervezetek nem írták alá a javasolt béremelésről szóló egyezményt, közvetlenül a dolgozókhoz fordulnak.

Repülés

A „Ville de Paris” – és a többi nyolcezernél több példány...  A siker titkai: fly-by-wire, tágasabb törzs, gépcsalád.

Repülés

Minden felelősség a pilótáké? A büntetőjogi eljárás új szakértői jelentése miatt tiltakozik az áldozatok hozzátartozóinak szervezete.

Repülés

December hatodikán tér vissza a Kanadában rekedt Air France A380-as. Kérdés, működik-e majd a cserehajtómű, és milyen személyzet repüli a gépet.

Repülés

De ehhez először le kell szerelni a 6,7 tonnás sérült hajtóművet. Grönlandon találtak lapátot és burkolatot, vajon megvan-e az esetleg eltört tárcsa is?

Repülés

Az utasok továbbmentek, sok kivizsgáló jön sokfelől Goose Bay-be. De hol lehet maga a bűnös darab? Észlelni kellett volna korábban a repedést?

Repülés

Az Air France A380-asa elvesztette egyik hajtóműve burkolatának egy részét, talán az elülső ventilátor-fokozatot is, de simán földet ért Kanadában.

Repülés

Fiataloknak szánt szórakoztató rendszer, nekik tetsző egyenruhák, sőt, utaskísérők... Decemberi indulás, jövőre Brazília és Seychelles, 340-esekkel.