Keresési eredmény a(z) „air_france” címkére
Rendezés:

Repülés

Ötven éve szállt fel az első, több, mint tizenöt éve szállt le az utolsó...  A következő Concorde gazdaságosabb és halkabb lesz, de sikerül-e olyan szépre tervezni?

Repülés

Az Air France 266 millió euró, a KLM egymilliárd 73 millió euró nyereséget termelt.

Repülés

Egy apró lgt üzleti gép és egy szélestörzsű utasszállító formációja. Randevú a légtérben, részletesen megtervezett manőverek repülése: pontosság, pazar képek.

Repülés

Felezi az Airbus A-380-800-as flottáját az Air France. Ami könnye leépíthető, hamar búcsúzik, de a saját gépek maradnak – mert senkinek nem kellenének.

Repülés

Továbbra is Air France számmal repülő JOON-járatok: hibrid leányvállalat. A célzottak a fiatalok: olcsó jegyek és fedélzeti szórakoztató rendszer.

Repülés

A 2018 augusztusában kinevezett vezérigazgató, Ben Smith, sikeresen megegyezett az Air France dolgozóinak 76,4 százalékát képviselő öt szakszervezettel. Az eredmény: két év munkabéke és négy százalék fizetésemelés.

Repülés

A vezetés a pénzügyi helyzethez kötné a béremeléseket. Átalakítás kontra szakszervezetek. A francia kormány nem menti meg a légitársaságot.

Repülés

Sztrájkolnak a dolgozók.

Repülés

A francia légitársaság vezetése bejelentette, mivel a cégnél működő szakszervezetek nem írták alá a javasolt béremelésről szóló egyezményt, közvetlenül a dolgozókhoz fordulnak.

Repülés

A „Ville de Paris” – és a többi nyolcezernél több példány...  A siker titkai: fly-by-wire, tágasabb törzs, gépcsalád.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/