Keresési eredmény a(z) „air_france” címkére
Rendezés:

Hajózás

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló június 22-étől június 28-áig.

Repülés

Utolsó repülés Air France színekben. A Qantas három évre, a Qatar legalább jövő júniusig nem repülteti az A380-asait, az Emirates július 15-étől indul velük. Dubaj–Budapest: csak, ha nem lesz karantén...

Repülés

Kilencmilliárd euró, húsz százalékos állami tulajdon. Brüsszel engedélyezte a légitársaságok megsegítését. A vírusbajok, vagy a gyenge teljesítmények kompenzálása?

Repülés

Durva döntések, végleges kivonások: hat A380, hat régebbi 747, tíz A340. Csökken a keskenytörzsű állomány is. Ezernégyszázan kerülhetnek utcára.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló március 30-ától április 5-éig.

Repülés

Az Air Tahiti mostantól Kanadában vagy Guadeloupe-on landol félúton, az Egyesült Államok blokkolja a tranzitot is. És csak kelet felé van hátszele a járatnak...

Repülés

Ha az Air France-KLM vezérigazgatójának hinni lehet, erős ülésszám-csökkenés várható az Air France nagytávolságú, szélestörzsű járatain. Tíz A380-as helyett csak kilenc Airbus vagy Boeing kéthajtóműves?

Repülés

Ötven éve szállt fel az első, több, mint tizenöt éve szállt le az utolsó...  A következő Concorde gazdaságosabb és halkabb lesz, de sikerül-e olyan szépre tervezni?

Repülés

Az Air France 266 millió euró, a KLM egymilliárd 73 millió euró nyereséget termelt.

Repülés

Egy apró lgt üzleti gép és egy szélestörzsű utasszállító formációja. Randevú a légtérben, részletesen megtervezett manőverek repülése: pontosság, pazar képek.