Keresési eredmény a(z) „american_airlines” címkére
Rendezés:

Repülés

Hét év kihagyás után észak-atlanti dömping Ferihegyen. A keleti-parti nagyváros a point-to-point légiközlekedés új, jelentős csomópontja.

Repülés

Jelentős tétellel bővült a Boeing megrendelés-állománya, köszönhetően az American Airlines-nak.

Repülés

A rakodógép gyulladt ki, majd a rakomány, de nem a gépben, csak mellette. A tűz nemcsak repülés, fel- és leszállás közben fenyeget.

Repülés

Megmozdultak a társaságok: Lufthansa, United, UPS, Delta, Antonov és a többiek. Víz, élelem, orvosok, szerelők. Zsúfoltság vissza: sokan repülnek el végleg a szigetről.

Repülés

A kontinens legjobb vevője vehette át az ezerötszázadik, Észak-Amerikában szolgáló európai gépet, stílszerűen az alabamai gyártóhelyen.

Repülés

A kutya sem akar az MD-88-asokon repülni, de még legalább három évig szolgálatban lesznek, és 110-nél is több van belőlük a Deltánál.

Repülés

Szezonális nyitás Európa felé, transzatlanti járatok átcsoportosítása New Yorkból, ahol erős a konkurencia és kevés a tér növekedésre.

Repülés

Mint leállás előtt: 767-esek AA-színekben a keleti partra. Jövőre tehát már három járat repül az USA nagyvárosaiba Budapestről.

Repülés

Katar mégsem vásárol részvényeket az American Airlines-ban.

Repülés

A főszereplő három amerikai, AA, Delta, United. Az Emirates elől bevétel szerint, de hátrább a profitlistán, a Ryanairé a legjobb load-factor.