Keresési eredmény a(z) „amerikai_legiero” címkére
Rendezés:

Repülés

Szakadt az eső, lehet, hogy az F-16-os letért a betonról. Hosszú idő óta először néhány hét múlva megint Európában is repülne a kötelék.

Repülés

Az a bizonyos tizenöt centi, ami most nagyon sokat számított. A főfutók rendszere bonyolult, mégis az orrfutó szorult be már többször.

Repülés

Több, mint két év után az X-37b Floridában szállt le, más biztosat nem tudunk. Az látszik, hogy megint jól bírta a hosszú repülést és a heves landolást.

Repülés

Észtországban az ötödik generációs gépek, kétszáz kilométerre az orosz határtól. Repült-e bevetést izraeli F-35-ös szíriai célpontok ellen?

Repülés

B-25-ösök startoltak a Hornetről a támadhatatlannak hitt japán főváros felé. A megemlékezések díszvendége az akció egyetlen még élő résztvevője.

Repülés

Szakított a Raytheon és a Leonardo, nem versenyez a gigaüzletért a T-100-as. Az olaszoktól másodszor pártolt el amerikai partner.

Repülés

Négy gép a Holloman bázis légterében: az utolsó amerikai F-4-es hangrobbanások... 250 Q-változatot lőttek le célgépként.

Repülés

Az elterjedt hírekkel ellentétben volt a gépben még üzemanyag, egy hibás kapcsoló okozta a tolóerő megszűnését.

Repülés

Most „kivételesen” nem leszálláskor történt baleset a nem épp könnyen vezethető felderítőgéppel. Az egyik pilóta ernyője nem nyílt ki teljesen.

Repülés

Apache és Mi-24 párosa munkában. Elrettenthet-e bármit az amerikai jelenlét Európában? Hol vannak a magyar Gripenek lézervezérlésű eszközei?