Keresési eredmény a(z) „amerikai_legiero” címkére
Rendezés:

Repülés

Negyvenöt éve repült az első Eagle, de ma is dolgozik a gyártósor. Hogyan lesz a modernizált F-15EX az ötödik generációs F-35-ös fegyverhordozója?

Repülés

Az „őslopakodó” többszöri feltámadása: lehet, hogy ezek a gépek már nem tartoznak a légierőhöz... De harcoltak-e valóban 2017-ben Szíriában is?

Repülés

Krízishelyzetben F-15-ösök, A-10-esek és Galaxy szállítógépek települnének ide, illetve használnák Kecskemét fejlesztett infrastruktúráját.

Repülés

A négyfőnyi személyzetből az első nem jutott ki, a parancsnok inkább óvatosan lehozott mindenkit. A hatalmas BUFF egy apró hajócskát talált meg az óceánon.

Repülés

Hivatalosan még nem erősítették meg a Szu-57-esek érkezését Latakiába. Mit tud az ötödik generációs gép, és mit érdemes a másik oldalnak megtudni róla?

Repülés

A katonai szállítógép, a háború utáni interkontinentális légiközlekedés alaptípusa, Air Force One, a magyar menekültek gépe. Ami szép, az jól is repül.

Repülés

A hajózók tíz százalékát kellene pótolni, a légiközlekedésből visszaigazoltaknak nincs elég repült órájuk katonai gépeken. A flotta  átlagéletkora 28 év.

Repülés

A kelleténél jóval gyorsabban közelített, és későn tette le a gépet a Thunderbirds „nyolcas” pilótája, a zuhogó esőben nem sikerült lefékeznie az F-16-ost.

Repülés

Megmozdultak a társaságok: Lufthansa, United, UPS, Delta, Antonov és a többiek. Víz, élelem, orvosok, szerelők. Zsúfoltság vissza: sokan repülnek el végleg a szigetről.

Repülés

Meghalt Eric Schultz, a légierő különlegesen felkészült tesztpilótája, ami lezuhant: Grooom Lake „fekete” típusa? Vagy F-117? Esetleg Szu-27?
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/