Keresési eredmény a(z) „aruszallitas” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A vasúti, vízi és közúti fuvarozás hatékonyabb együttműködésével évente ennyivel lehetne kevesebb a magyarországi közutakon – áll a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének legfrissebb éves elemzésében.

Repülés

Egy Mi-8-as helikopterre volt szükség, hogy beemeljék egy közeli irodaház gépészeti egységeit.

Hajózás

A Ro/Ro hajó tulajdonosa a Grimaldi-csoport nagyobb ellenőrzést sürget a teherautókra, konténerekre a fedélzetre szállított személyes tárgyak esetén pedig teljes tiltást tervez.

Ellátási lánc

Nagyszabású, konferenciákkal egybekötött kiállítást rendeznek Münchenben június 4–7. között.

Vasút

Évről évre egyre több tehervonat közlekedik az Új Selyemúton. Lehet, hogy megoldást találtak a kapacitási korlátokra?

Ellátási lánc

Karbantartás miatt április 20-án 23 órától másnap hajnal 1 óráig nem működik a bejelentés.

Hajózás

Óriási a szektor válsága, és ezt szépen lassan az átlagember is megérzi: ugyanis a világkereskedelem kilencven százaléka érinti a tengerhajózást. Mit lehetne tenni? Ez is a legnagyobb baj: nem lehet érdemben válaszolni erre az egyszerű kérdésre.

Közút

Elfogadta a fuvarozói szektor új szabályozásáról szóló tárgyalási mandátumát csütörtökön az Európai Parlament, így megkezdődhetnek az intézményközi egyeztetések a közösségi kiküldetési irányelvhez is kapcsolódó kérdésben. A végső szót már csak az új EP mondja ki.

Közút

Fuvarozói szakmai berkekben egyre erőteljesebben jelenik meg az a vélemény, hogy a külföldön dolgozó magyar sofőröket haza lehetne csábítani, ezért Szabó György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének (MKFE) elnöke felhívással fordul a hazai vállalkozásokhoz: összehangolt cselekvéssel, az érdekeltség megteremtésével hívják haza a magyar sofőröket.

Vasút

A nemzeti vasút UZ harminc Evolution Seriest vásárolt a GE Transportationtől, a gépek tehervonatokat fognak továbbítani.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/