Keresési eredmény a(z) „aruszallitas” címkére
Rendezés:

Közút

Az idei év első félévében Pest megyében két áruforgalmi ponton létesítenek vámszolgálati helyeket, Borsod megyében viszont bezárnak egyet.

Közút

„Máris több vállalkozás jelezte, hogy a bizonytalan jogi helyzet és a kilátásba helyezett irreálisan magas bírságok miatt visszavonul egyes uniós piacokról” – nyilatkozta Somogyi Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének főtitkára a Világgazdaságnak.

Repülés

A sorompót megnyitják a Cessna Caravan, a TBM700/900 és a PC-12-es éjszakai üzemeltetése előtt, most már csak Olaszország vonakodik.

Vasút

A LokRoll AG lízing cég a Reichmuth Infrastruktur Schweiz AG infrastruktúra alappal közösen rendelt több áramnemű mozdonyokat a Siemenstől.

Repülés

A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint 3,8 százalékkal bővült a légi áruszállítás és 6,3 százalékkal a személyszállítás az előző évihez viszonyítva.

Vasút

A kapcsolódó uniós rendelkezések megalkotása óta elsőként jöhet létre új árufuvarozási folyosó, az Amber, azaz a Borostyán.

Vasút

Az ázsiai áruk a transzszibériai vasúton haladva, közel egy hónap alatt jutnak el az Egyesült Királyságba.

Vasút

A Rail Cargo Hungaria elnök-vezérigazgatóját választották a Hungrail Magyar Vasúti Egyesület vasúti árufuvarozási bizottságának elnökévé.

Vasút

Egy cég, három állomás, tizenöt év: Logistic Center Hungária, DB Schenker Rail Hungária, DB Cargo Hungária.

Repülés

Továbbra is bővül a légi áru- és utasforgalom. De nem lesz ez mindig így.