Keresési eredmény a(z) „boeing_737” címkére
Rendezés:

Repülés

Az egyik hajtómű magától felpörgött, mondta az egyik pilóta. Más források szerint nem működött az egyik reverz.

Repülés

UP – down, újra egységes lesz a brand, diszkonttól prémiumig kínálja a járatokon a szolgáltatásokat az izraeli légitársaság.

Repülés

New York JFK nehéz napjai. Toronto Pearson: 737-esek találkozása. Találkozások kitolás közben. A földi koccanások gyakoriságának okai.

Repülés

Már nem fehér elefánt a különleges reptér: kisebb géppel, rövidített pályával biztonságosabb a landolás, bár így sem könnyű...

Repülés

A Blue Air Konstancából Párizsba tartó járata nem vette fel a kapcsolatot a polgári légiforgalmi irányítással.

Repülés

Repülésbiztonsági kérdés, vagy pedig a konkurencia kiszorítása? Eddig mintegy négyszáz pilótának vették el a jogosítását.

Repülés

Hogyan lehet hosszabb a MAX 10 futószára? Hogyan fér a 777-9 az állóhelyre? Mint a Navy harci gépei: felhajtható a szárnyvég.

Repülés

Start hátszélben, leszállás oldalszélben, a nagy hegy felhőbe burkolózott, de a fotózáson kívül mindent sikerült lepróbálni.

Repülés

A legtöbb baleset a legelső sorozat gépeit érte, technikai okból minimális volt a veszteség. Sikerül-e havi ötvenhét példányra gyorsítani az átadásokat?

Repülés

1967. április 9.: a legkisebb Boeing első felszállása. A nyertes koncepció gazdája az a mérnök volt, aki aztán a legnagyobb Boeing-típust építette...