Keresési eredmény a(z) „boeing_737_max” címkére
Rendezés:

Repülés

Meddig maradnak a gépek a földön? Veszélyben az egész MAX-program? Macron az Airbus érdekében tárgyal, az oroszok az MC-21-est ajánlják a 737-esek helyett.

Repülés

Politikusok nyomása, a Boeing és az FAA is engedett. Trump, Albert Einstein és az ideális repülőszemélyzet. Halasztják a 777x roll-out ünnepségét.

Repülés

Hat perccel felszállás után történt a katasztrófa, a gépen 157-en voltak. Flightradar-adatok: nem-stabil függőleges sebesség.

Repülés

Eredetileg már idén hatot akartak átvenni, az biztos, hogy az első kipipálhatják. Bérlik a gépet, az Air Lease-től.

Repülés

Az új japán utasszállító kényszerleszállása. Megbízhatósági aggályok: a GTF-család visszaszorult a konkurens LEAP javára.

Repülés

Az első járatot egy NG 737-essel repülte a Norwegian. Összefügg-e a menetidő és az ETOPS-engedély? Stewart, a kis-nagy repülőtér.

Repülés

Az új keskenytörzsűeknél a hajtóművek gyártóira nagyobb teher hárul. Még májusban átadhatják az első MAX-okat a Malindónak és a Norwegiannek.

Repülés

A Boeing és a hajtómű gyártója is állítja: nincs szó konstrukciós problémáról, az első újgenerációs 737-est az eredeti terv szerint még májusban átadják.

Repülés

A legtöbb baleset a legelső sorozat gépeit érte, technikai okból minimális volt a veszteség. Sikerül-e havi ötvenhét példányra gyorsítani az átadásokat?

Repülés

Jövőre hat 737-es jön, plusz két Dreamliner. Az Airbus ettől az üzlettől is elesett, a Caracal dolgában félrevezetéssel vádolja Varsót.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/