Keresési eredmény a(z) „boeing_737_max” címkére
Rendezés:

Repülés

Az amerikai szövetségi légügyi hivatal egyelőre nem volt hajlandó elárulni, mikor térhetnek vissza a Boeing 737 MAX-család gépei az utasforgalomba. Oscar Munoz, az United Airlines elnök-vezérigazgatója viszont optimista: szerinte hamarosan és légitársasága első MAX-járatán személyesen is ott lesz.

Repülés

A COMAC utasszállítójának megvásárlásáról tárgyal az Ethiopian, kínai technolgóiai-kereskedelmi hídfőállás épülne ki Etiópiában.

Repülés

A CAAC felfüggesztette a légialkalmassági engedélyeket a MAX-ok számára. Óriásüzlet a konkurenciával: egyezmény 300 Airbusra. A kivizsgáló kételyei.

Repülés

A MAX ügye komoly tanulság a trónkövetelőknek: a fejlesztések nehézségei. Hogy áll a kínai C919-program?

Repülés

A Lion Air személyzet nem foglalkozott a vezérsík állításával. Nyomozás: hogyan történt az MCAS engedélyeztetése? Kínai kétségek. Sullenberger: két szakértőt a pilótafülkébe!

Repülés

Meddig maradnak a gépek a földön? Veszélyben az egész MAX-program? Macron az Airbus érdekében tárgyal, az oroszok az MC-21-est ajánlják a 737-esek helyett.

Repülés

Politikusok nyomása, a Boeing és az FAA is engedett. Trump, Albert Einstein és az ideális repülőszemélyzet. Halasztják a 777x roll-out ünnepségét.

Repülés

Hat perccel felszállás után történt a katasztrófa, a gépen 157-en voltak. Flightradar-adatok: nem-stabil függőleges sebesség.

Repülés

Eredetileg már idén hatot akartak átvenni, az biztos, hogy az első kipipálhatják. Bérlik a gépet, az Air Lease-től.

Repülés

Az új japán utasszállító kényszerleszállása. Megbízhatósági aggályok: a GTF-család visszaszorult a konkurens LEAP javára.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/