Keresési eredmény a(z) „boeing_747” címkére
Rendezés:

Repülés

Búcsúzik a Garuda utolsó Jumbója, elköszönnek a United és a Delta 747-esei. A négyhajtóműves óriásokat azonban nem a hasonló óriások pótolják.

Repülés

A Stratolaunch túlesett olyan fontos próbákon, mint az üzemanyag- és az elektromos rendszer ellenőrzése, de saját erejéből még nem gurult.

Repülés

Hivatalosan is nyugdíjas a legöregebb aktív Jumbó, a tajvaniak kivonták az utasszállító 400-asokat, talán Ausztráliába megy majd Swiss utolsó Avrója.

Repülés

Freighterek, VIP-ek még készülnek, és talán a két elnöki gép. Ellentmondó jóslatok az óriások jövőjéről. Delta és United: kivonás, de lesz nosztalgia Air Force One.

Repülés

Fesztáv 117 méter, szerkezeti tömeg 250 tonna. 2019-ben már biztosan repül, sőt, lepróbálják a szárnyközépről az első rakétaindítást is.

Repülés

Negyven éve ütközött a ködös repülőtéren a két 747-es. Humán faktor és technikai tanulságok.

Repülés

A Cosmic Girl tízezer méter fölé emeli a hordozórakétát, rugalmas és olcsó indítási mód. Készül közben a két Jumbó nagyságú óriási Stratolaunch is.

Repülés

Mi lesz a gépek sorsa, szétbontás, másodlagos piac vagy cargoátépítés? Ázsiai flottacserék. A United is előrehozza a nyugdíjazásukat.

Repülés

Öt pont, amikor át kellett volna startolni. Ajánlás az irányításnak is. A fosztogatók előbb érkeztek a helyszínre, mint a mentőalakulatok.

Repülés

Rossz látási viszonyok közepette, jegesedésre hajlamos időben történt a baleset, legutóbbi hírek szerint átstartolás közben zuhant a gép egy falura.