Keresési eredmény a(z) „boeing_787” címkére
Rendezés:

Repülés

A British Airways vezette csoport vegyesen vásárol 8-as és 10-es változatokat, bízik a Boeingban és a típus sikeres visszatérésében.

Repülés

Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából. Hetente három repülő követi mostantól.

Repülés

Egy apró lgt üzleti gép és egy szélestörzsű utasszállító formációja. Randevú a légtérben, részletesen megtervezett manőverek repülése: pontosság, pazar képek.

Repülés

LOT Hungarian Airlines? Hetven magyarul beszélő légiutaskísérő a budapesti bázison. Menetidő kilenc és háromnegyed óra. Az első lépés a nagy régiós terjeszkedésben.

Repülés

Megjött az első 787-9-es, jöhet Ferihegyre egy 8-as. Álomgépek a térségi dominancia jegyében. Nemzeti társaság, nemzeti színek?

Repülés

Q400-asok járnak majd a gyönyörű nagyváros és a magyar főváros között. Közeledik a LOT Budapestről Amerikába tervezett Dreamliner járatainak indulása is!

Repülés

UP – down, újra egységes lesz a brand, diszkonttól prémiumig kínálja a járatokon a szolgáltatásokat az izraeli légitársaság.

Repülés

Az amerikai társaságok és pilótaszervezetek tiltakoztak, Washington hosszan hezitált, de már végleges engedéllyel repülhetnek a low-cost 787-esek.

Repülés

Ilyen gyönyörű és ilyen hosszú repülőgépet még nem alkotott a Boeing.

Repülés

Több, mint 757 utód: szélestörzsű lesz, két hajtóművel, de hány félével? Nemcsak a három nagy amerikai társaság sürgeti a program indítását.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/