Keresési eredmény a(z) „boeing_787” címkére
Rendezés:

Repülés

Egy apró lgt üzleti gép és egy szélestörzsű utasszállító formációja. Randevú a légtérben, részletesen megtervezett manőverek repülése: pontosság, pazar képek.

Repülés

LOT Hungarian Airlines? Hetven magyarul beszélő légiutaskísérő a budapesti bázison. Menetidő kilenc és háromnegyed óra. Az első lépés a nagy régiós terjeszkedésben.

Repülés

Megjött az első 787-9-es, jöhet Ferihegyre egy 8-as. Álomgépek a térségi dominancia jegyében. Nemzeti társaság, nemzeti színek?

Repülés

Q400-asok járnak majd a gyönyörű nagyváros és a magyar főváros között. Közeledik a LOT Budapestről Amerikába tervezett Dreamliner járatainak indulása is!

Repülés

UP – down, újra egységes lesz a brand, diszkonttól prémiumig kínálja a járatokon a szolgáltatásokat az izraeli légitársaság.

Repülés

Az amerikai társaságok és pilótaszervezetek tiltakoztak, Washington hosszan hezitált, de már végleges engedéllyel repülhetnek a low-cost 787-esek.

Repülés

Ilyen gyönyörű és ilyen hosszú repülőgépet még nem alkotott a Boeing.

Repülés

Több, mint 757 utód: szélestörzsű lesz, két hajtóművel, de hány félével? Nemcsak a három nagy amerikai társaság sürgeti a program indítását.

Repülés

Idén még két 8-as, jövő márciusban az első 9-es áll forgalomba a lengyeleknél. A Qantas ultrahosszú Dreamliner-járatokat tervez.

Repülés

A 320-as kapitánya átemelte a gépet a 330-as felett; meg is tudott volna állni? Az indiai kisgép rossz magasságot nyugtázott, az irányító nem korrigált.