Keresési eredmény a(z) „boeing_787” címkére
Rendezés:

Repülés

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló március 6-ától március 12-éig.

Repülés

A SIA gépe a leghosszabb törzsű 787-es. Everett leállt, de North Charlestont nem sújtotta annyira a vírus. Még legalább 541 Álomgép készül.

Repülés

Az AA európai vonalait az új menetrendi időszakra nagyrészt leállította. Ferihegyre remélhetőleg jövőre visszatér a társaság, 787-esekkel. Változik a budapesti terminálrend.

Repülés

Mostmár csak amerikai állampolgárok repülhetnek Európából az USA-ba. AA típuscsere, az öreglányok nyugdíjba mennek. Norvégia: adócsökkentés a bajba jutott társaságoknak.

Repülés

A British Airways vezette csoport vegyesen vásárol 8-as és 10-es változatokat, bízik a Boeingban és a típus sikeres visszatérésében.

Repülés

Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából. Hetente három repülő követi mostantól.

Repülés

Egy apró lgt üzleti gép és egy szélestörzsű utasszállító formációja. Randevú a légtérben, részletesen megtervezett manőverek repülése: pontosság, pazar képek.

Repülés

LOT Hungarian Airlines? Hetven magyarul beszélő légiutaskísérő a budapesti bázison. Menetidő kilenc és háromnegyed óra. Az első lépés a nagy régiós terjeszkedésben.

Repülés

Megjött az első 787-9-es, jöhet Ferihegyre egy 8-as. Álomgépek a térségi dominancia jegyében. Nemzeti társaság, nemzeti színek?

Repülés

Q400-asok járnak majd a gyönyörű nagyváros és a magyar főváros között. Közeledik a LOT Budapestről Amerikába tervezett Dreamliner járatainak indulása is!