Keresési eredmény a(z) „bomba” címkére
Rendezés:

Vasút

Emiatt kiürítésre és lezárásokra kell készülni a Móricz Zsigmond körtérnél. A BKK közlése szerint a forgalomkorlátozások a közösségi közlekedést is érintik.

Közút

A Városligetben talált világháborús bomba hatástalanítása miatt több járat módosított útvonalon közlekedik pénteken délelőtt.

Vasút

Az állomás felújítása során világháborús robbanótestre bukkantak, melynek eltávolítása szombaton várható, teljes vágányzár mellett.

Közút

A Koltai Jenő Sportcentrum területén a múlt héten talált második világháborús robbanószerkezeteket fogják hatástalanítani a honvédség tűzszerészei.

Közút

Április 10-én, szerdán kiürítik a városrészt, kerüljék el a környéket.

Vasút

A rendőrség a művelet idejére egy kilométeres körben kiüríti a városrészt, a vonatok várhatóan 10 és 16 óra között nem járhatnak Kelenföld és Érd alsó között.

Közút

Csütörtökön délelőtt tíztől forgalomkorlátozás és hajózási zárlat lesz a fővárosi Erzsébet hídnál, a Dunában talált bomba kiemelése miatt.

Vasút

Pénteken tíz órától Ferencváros és Kelenföld között nem közlekednek a vonatok, de az 1-es villamos és a Rákóczi hídi közúti forgalomban is fennakadás várható!

Vasút

GP-1000-es kiszedve, elszállítva, a forgalom a helyén, a késésesk és egyebek most már a normál üzemet jelentik...

Vasút

A vasúti forgalom a Dunában talált második világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt szerdán délelőtt és késődélután is szünetel.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/