Keresési eredmény a(z) „british_airways” címkére
Rendezés:

Repülés

Természetesen a BA budapesti járatait is törölték, a pilótaszervezet választ vár a követeléseire a légitársaságtól.

Repülés

Összesen több mint 170 járat törlésére készülnek a londoni Heathrow repülőtéren hétfőn és kedden a bérviták következményeként kialakult sztrájkveszély miatt.

Repülés

Elutasította a fellebbviteli bíróság a British Airways (BA) arra irányuló keresetét szerdán, hogy megakadályozza a brit légitársaság pilótáinak munkabeszüntetését, akik így várhatóan augusztusban sztrájkot tartanak.

Repülés

Tavaly nyáron hozzávetőleg félmillió utas személyes adatait lophatták el egy hetekig tartó hackertámadás során.

Repülés

A brit társaság számára a kérdés az óriásgépek ára és a belső átalakítás költsége. Szerencsejátékra éhes távol-keletiek repülnének a kaszinó-járatokon.

Repülés

Ötven éve szállt fel az első, több, mint tizenöt éve szállt le az utolsó...  A következő Concorde gazdaságosabb és halkabb lesz, de sikerül-e olyan szépre tervezni?

Repülés

Lekötés 42 gépre: a BA ezekkel váltja fel a Jumbóit. Az első 777x már a festőhangárban, roll-out március közepén.

Repülés

2024-re kivonják a britek az Ég Királynőit, de még idén BOAC-festéssel ünnepli a társaság elődjének száz éve történt indulását.

Repülés

Több, mint negyven hasonló eset: akadt olyan, amelynek súlyosabbak voltak a következményei. Amikor lecsukták a burkolatot, de nem biztosították a zárat.

Repülés

A KLM legöregebb Jumbója, a világ legörebb 747-ese: a General Electric repülő laboratóriuma, és a British Airways utolsó 767-ese.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/