Keresési eredmény a(z) „brussels_airlines” címkére
Rendezés:

Repülés

Utasszám: több, mint 1,6 millió, nő az üzleti utazók aránya, de a business class-t kevesebben választják. Erősödik Hévíz és Miami...

Repülés

Felvásárolja, és csütörtöktől száz százalékos tulajdonosa lesz a Brussels Airlines belga légitársaságnak a német Lufthansa.

Repülés

Magyarország a térség fontos piaca, 1,36 millió utassal. CSeries és a 320neo. Repülés New Yorkba, Los Angelesbe, kipróbálható az A380 és a 747-8.

Repülés

Miért München (és nem Frankfurt)? Lufthansa-bázis, Eurowings-erősödés. A Brussels éjszakázó járata. Hosszútáv és a régió.

Repülés

Három gép vasárnap, huszonegy hétfőn, Budapestre is. Buszok, vonatok nem járnak. A reptériek fokozottabb ellenőrzést akartak.

Repülés

Zaventem csak hónapok múlva jut el a normális működésig. Ideiglenes megoldások, tömegpróbával. Érkezési csarnok egy hangárban.

Repülés

A terminálokat „nyitott” helyett „kemény célpontokká” kell változtatni. Brüsszel lassan kel életre, a cargoforgalom már megindult.

Repülés

Járattörlések, gépekben rekedt utasok. A terroristák ott robbantottak, ahová ellenőrzés nélkül juthattak be, és a legnagyobb pusztítást okozhatták.

Repülés

Az Air France a 747-eseket, a Brussels az Avrókat sorolja ki a flottájából.

Repülés

A repülést kell nyereségessé tenni. Disztribúciós díj nélkül jegyek neten, telefonon. Csak azért kell fizetni, amire szükség van.