Keresési eredmény a(z) „bubi” címkére
Rendezés:

Zöldút

A kampány célja, hogy minél többen kerékpárral menjenek munkába.

Zöldút

A magyar főváros is csatlakozott a European Cycling Challenge-hez, az európai városok közötti legnagyobb kerékpáros versenyhez.

Zöldút

Vajon mennyi valósulhat meg (bármikor) is a javaslatokból egy olyan Budapesten, amely éppen azért tesz meg mindent, nehogy még szélsőségesebben tömegközlekedés-orientált legyen? Drukkolunk a Kerékpárosklubnak, és nagyon reméljük, a főpolgármesteri hivatalban olyanok is olvassák az összeállítást, akik tényleg értik is a leírtakat, és a végén nemcsak megsimogatják a készítők buksiját, mondván, „ügyesek vagytok, srácok, de...”

Zöldút

A fővárosi kerékpáros közlekedési feltételek javítása érdekében fognak össze.

Közút

A bérlet 5000 forintba kerül, amelyből 1000 forint lebiciklizhető.

Zöldút

Péntektől tizenhat új BUBI-állomás várja a kerekezni vágyókat, szeptemberig további hetet telepítenek. A nyári szünetre negyedéves BUBI-bérletettel rukkolt elő a BKK.

Zöldút

Idén nyáron 21 plusz 1 új gyűjtőállomással, 616 dokkolóhellyel és 50 kerékpárral bővül a Bubi.

Zöldút

Elérhető a Mol Bubi okostelefonos alkalmazása, amelynek segítségével a közbringázással kapcsolatos összes funkciót használni lehet.

Zöldút

Huszonegy gyűjtőállomással és ötven új kerékpárral bővülhet a Mol Bubi közbringarendszer. A javaslatról szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés.

Zöldút

A műegyetem (egyik) legőrültebb kollégiumának kari napja idén sem okozott csalódást. A vetélkedőbe a BKK is bekapcsolódott: bringaszállítással.