Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

A logisztikai szerep erősítése érdekében a légi, vízi, vasúti és a közlekedési infrastruktúrának párhuzamosan kell fejlődnie.

Repülés

Kész a TNT és a DHL bázisa, jövőre indul a Cargo City építése. Felújították a Lufthansa-nagyhangár energetikai rendszerét, javítják az Aeroplexét is.

Repülés

Még az utasszállításnál is gyorsabban nő Budapesten a légi teherszállítás. Jelentős fejlesztések, jövőre indul a Cargo City építése.

Repülés

A ferihegyi „handling-háború” újabb fejezete. A légitársasági partnerek elfordulhatnak, a reptérkezelő visszavonhatja az engedélyeket, nincs állami segítség.

Repülés

Hatalmas teljesítmény, hatalmas oltókar – hatalmas ár... A ferihegyi tűzoltók új hírközpontot is kaptak.

Repülés

Megnyílt az új terület az Aeropark korábbi helyén.

Repülés

Heti hét járat reggel vagy délután, már most magas a telítettség. A budapesti vonal és a TAP forradalma; modernizálás, erős európai hálózat.

Repülés

A nyári csúcs és a vizes vébé előtt elkészült a felújítás. Fokozott feladatok az irányítók számára. A reptérkezelő köszöni a környéken lakók türelmét!

Repülés

A Budapest Airport bővítettei utasfelvételi kapacitását, közben azt is bejelentették, minden adva van az áruszállító üzletág bővítéséhez.

Repülés

Mentő lesz a Mi-2-es? LRI-színek a Jak-40-esnek? A Közlekedési Múzeum, a múzeum gépei, és az Aeropark: lesz-e új hely az 1. terminálnál?