Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Repülés

Feltételezés: a létesítmény zavarná a gyorsvasút kiépítését? A reptérkezelő szerint hatósági hiba történt.

Repülés

Továbbra is Air France számmal repülő JOON-járatok: hibrid leányvállalat. A célzottak a fiatalok: olcsó jegyek és fedélzeti szórakoztató rendszer.

Repülés

Éjszaka működik a 2-es, nappal cserélik a tomítéseket. Új hókotrógépek, és egy hatalmas új tűzoltó a repülőtéren.

Repülés

Debütáló hagyományos légitársaság Grúziából, egy pár síléc is benne van a jegyárban. A Wizz új járatai: Anglia, és a dél-izraeli üdülőváros.

Repülés

Grúz cég Tbilisziből, új vonalak Britanniába, indul a LOT London Cityre, bővít a két ultra-lowcost, a Wizz és a Ryanair is.

Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

Az első fázis után még van vagy másfél kilométer a guruló mentén a bővítéshez. Idén meglesz a 150 ezer tonna teheráru-forgalom.

Repülés

A Budapest Airport évi hárommilliárdot adózik a környéknek. Az 1-es pálya felújítása miatt gyakoribbak voltak a panaszok.

Repülés

A nem-schengeni forgalom számára épült, egy American 767-es „avatta” a forgalmi épületet. Következik a parkolóház és a Cargo City.

Repülés

Minden eddiginél nagyobb forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a diszkontok mellett jól teljesítenek az új tengerentúli járatok is.