Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Repülés

A repülőgép-állóhelyek számának csökkenése nélkül helyezik el a csarnokot a SkyCourt előterében, az épület már nyárra elkészül, a beruházás még a járvány előtt indult.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 11-étől május 17-éig.

Repülés

Májusi visszatérők: Wizz, KLM, Eurowings, júniustól British, Qatar, Swiss. Óvintézkedések az utasok érdekében. Több teheráru érkezett több géppel, a cargo-cégek le sem álltak.

Repülés

A budapesti utasok értékelték az elmúlt időszak fejlesztéseit, összegzi a reptérkezelő. Melyik Európa legjobbja, melyik a legtisztább, hol vannak a legfínomabb ételek?

Repülés

Vajon végleg kivonja az Airbus A330-as repülőgépeinek az utasszállító változatait a légitársaság?

Repülés

Évforduló járvány idején. Változások, fejlesztések, támadások és buktatók. Malév-csőd, majd hatalmas felfutás, súlyos problémákkal. Lesz-e 3. terminál?

Repülés

A Wizz májusban tizenhat úticélra repül Budapestről, utasok maszkban, távolságtartás a fedélzeten is. A Budapest Airport fertőtleníít, „aktív sorkezelés” jegykezelésnél, biztonsági vizsgálatnál, kísérők ne jöjjenek!

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló április 20-ától április 26-áig.

Repülés

A BUD csoport legfeljebb 275 főre jelentett be létszámcsökkentést. Napi 44 ezer helyett 275 utas, nem lehet fenntartani az évi 16-17 millió utashoz mért dolgozói létszámot, írja a reptérkezelő.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló április 13-ától április 19-éig.