Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Repülés

Megnyílt az új terület az Aeropark korábbi helyén.

Repülés

Heti hét járat reggel vagy délután, már most magas a telítettség. A budapesti vonal és a TAP forradalma; modernizálás, erős európai hálózat.

Repülés

A nyári csúcs és a vizes vébé előtt elkészült a felújítás. Fokozott feladatok az irányítók számára. A reptérkezelő köszöni a környéken lakók türelmét!

Repülés

A Budapest Airport bővítettei utasfelvételi kapacitását, közben azt is bejelentették, minden adva van az áruszállító üzletág bővítéséhez.

Repülés

Mentő lesz a Mi-2-es? LRI-színek a Jak-40-esnek? A Közlekedési Múzeum, a múzeum gépei, és az Aeropark: lesz-e új hely az 1. terminálnál?

Repülés

Már hat cég öt reptérre visz Budapestről a brit fővárosba. A Flybe a Jersey Europeantől a mai regionális, csomópontok közti társaságig.

Repülés

Néhány hét, és meglesz a remote tower-engedély, még csak kényszerhelyzetre. Együttműködés a katonákkal; kecskeméti irányítás, HC-segítséggel, vegyes üzemben?

Repülés

Az új gurulóút rövid, de nagyon fontos, a két legfrekventáltabb (Alfa és Bravo) gurulót köti össze, könnyebb lesz a majdani B-móló elérése is.

Repülés

Nyitásra még nincs időpont, a szünetért a kárpótlás a szebb és jobban felszerelt Park lesz. Reptérlátogatók: irány az igazi, bár lezárt futópálya!

Repülés

Nagyobb terület, jobb technika, az új Aeropark látogatóinak külön ingyenes parkoló. Jobb rálátás – és a távlati kilátások?