Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Repülés

Két este is megzavarták a forgalmat, várakozásra kényszerítették a gépeket földön és levegőben a távirányítású szerkezetek. Mi várható a továbbiakban?

Repülés

A járatok késve indultak, és várakozási légtérben kellett, hogy körözzenek.

Repülés

Negyedik alkalommal szervezett interaktív szakmai napot a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a Budapest Airport. A számok alapján „felszállóirányba állva” várhatja a reptér 2020-at...

Repülés

A Budapest Airport hozta el a legjobb légitársasági marketing díjat az ausztráliai Adelaide-ben zajló World Route Development Forum konferenciáról.

Repülés

A Csodák Palotája és az Indóház Kiadó közlekedéstudományi előadássorozatának keretében október 2-án, a Csopában Ormándi Zoltán repülőtérforgalmi vezetővel találkozhatnak az érdeklődők.

Repülés

Birtokba vették a nyárra a fecskék a budapesti repülőtéren zajló építkezések munkagödreit. A Budapest Airport ennek megfelelően átütemezte az építkezésekhez kapcsolódó földmunkákat, hogy az időközben az árkokba befészkelő partifecskék zavartalanul felnevelhessék fiókáikat, majd mikor a kicsik megerősödtek, a többi madárral együtt indulhassanak útnak Afrika felé.

Repülés

Kínai alacsonypadlós jármű visz majd utasokat a terminál és a gépek között. A Wizz átvette utolsó „classic” 321-esét, mostantól csak neo-k jönnek.

Közút

Augusztus végétől szeptember 21-ig a budapesti repülőtérhez vezető útszakasz mindkét irányban egy sávra szűkül az új turbó körforgalom építésének területén.

Repülés

A gépet árverésre kellett bocsájtani, közben védetté nyilvánították, mostantól már az Aeropark kezelőjének tulajdona.

Repülés

A reklámtáblát az új körforgalom kialakításakor találták meg, és az Aeroparkban lehetne kiállítani. Az új repülési múzeumról továbbra sincs döntés.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/