Keresési eredmény a(z) „budapest_airport” címkére
Rendezés:

Repülés

Grúz cég Tbilisziből, új vonalak Britanniába, indul a LOT London Cityre, bővít a két ultra-lowcost, a Wizz és a Ryanair is.

Repülés

LC-Aladár két héten át segít gyakorolni az érzékeny műveletet a B-mólónál, majd oda kerül, ahol folytatható a helyreállítása és a buszos látogatók is láthatják.

Repülés

Az első fázis után még van vagy másfél kilométer a guruló mentén a bővítéshez. Idén meglesz a 150 ezer tonna teheráru-forgalom.

Repülés

A Budapest Airport évi hárommilliárdot adózik a környéknek. Az 1-es pálya felújítása miatt gyakoribbak voltak a panaszok.

Repülés

A nem-schengeni forgalom számára épült, egy American 767-es „avatta” a forgalmi épületet. Következik a parkolóház és a Cargo City.

Repülés

Minden eddiginél nagyobb forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a diszkontok mellett jól teljesítenek az új tengerentúli járatok is.

Repülés

Varsói járat naponta ötször, és persze a Budapestről megnyitott tengerentúli vonalak. Az Electrától a Dreamlinerekig.

Repülés

Új beton 900 méteren, új ILS, megújított fénytechnika. A nyári csúcsot könnyebb lesz kezelni. 777-es előtt King Air a pálya fölött. Rákoshegy elcsendesül...

Repülés

Az AirBridgeCargo gépenként 139 tonna árut hozhat Budapestre, jövőre már  a CargoCity szolgálja ki ezeket az óriásokat is.

Repülés

Az utaslétszám növekedése az európai átlag háromszorosa. Készül az új móló, tart a pályafelújítás, indul a Cargo City építése. Tárgyalások sanghaji járatokról.