Keresési eredmény a(z) „business_jet” címkére
Rendezés:

Repülés

Bombardier-siker, Global 7500, Szingapúr-Tucson leszállás nélkül. A kanadaiak a CSeries kiszervezése után az üzleti repülésre koncentrálnak.

Repülés

Hangsebesség felett nem sokkal hangrobbanás nélkül, másfélszeres sebességgel víz fölött, hangrobbanással. A sorozatgyártás 2025-ben indulhat.

Repülés

A putyini útmutatás és a realitás: az oroszok is először kisebb gépben gondolkodnak, mint a Hattyú. Mindent megold a változtatható szárnyállás?

Repülés

Légtérellenőrzés, tengeri felderítés egy géppel, gyorsan, akár tizenegy órán át. Az antennák és „dudorok” nem rontották a repülési tulajdonságokat.

Repülés

A Cessna Citation nem sokkal a felszállás után visszatért a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Repülés

Az őstípustól a mai 75-ösig. A gépcsalád, amely nemcsak azért vonzó, mert jól repül, hanem mert nagyon szép. Lesz-e valaha következő Learjet?

Repülés

Nagyobb, mint három rendes ablak a 737-esen. Beépíthető régebbi BBJ-változatokba. Hogy a szerkezet ugyanolyan erős maradjon...

Repülés

Az aprócska jet egyhajtóműves, de tervezői szerint ez az egyik előnye. 1500 mérföld 400 csomóval: érzékeny piac ígéretes új szereplője.

Repülés

Business-jet akár 13 ezer 700 kilométeres útra, külön pilótapihenővel. A szűzfelszállás annak jele, hogy a Bombardier kezd magára találni...

Repülés

A Latitude törzse hosszabb kivitelben, a Hawker 4000 szárnyaival. A napokban adták át az ötezredik Citation business-jetet.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/