Keresési eredmény a(z) „cargo” címkére
Rendezés:

Repülés

Még az utasszállításnál is gyorsabban nő Budapesten a légi teherszállítás. Jelentős fejlesztések, jövőre indul a Cargo City építése.

Repülés

Hét éves csúcsán volt a légi áruforgalom és tizenkét éves csúcsán az utasforgalom bővülési üteme az első fél évben az előző évihez viszonyítva a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) adatai szerint.

Vasút

Rekorderedménnyel zárta kapuit Münchenben a logisztikai vásár és az Air Cargo Europe-rendezvény. Fő téma a digitalizálás volt.

Repülés

Kínzás segítségképpen a szimulátorban. DHL-es mindennapok, az éjszakai repülés is lehet szép. A 757-es dícsérete: a barátságos kezes bárány.

Repülés

Bemutatták a Lockheed örökifjú szállítógépének LM-100J változatát: több terhet, gyorsabban és messzebbre, akár  kiépítetlen repterekre is.

Repülés

Rekord a budapesti légi teherszállításban, végre felfut a globális cargoforgalom is. Nő Ferihegy elosztó szerepe, indulnak a beruházások.

Repülés

Már-már a gyártás leállításáról szóltak a hírek... A kapacitás mellett a 747-es fő előnye a rakodás az orrán át. Sutter öröksége a túlélést jelenti!

Repülés

Erősödik végre a cargopiac? A luxemburgiak állították először forgalomba az Ég Királynője utolsó altípusát, Irán következik?

Repülés

BUD: dinamikusan nő a légi áruszállítás. A hagyományos cargo gépek mellett egyre több az utasszállító gépek rakterében feladott úgynevezett belly cargo is.

Repülés

A jóétvágyú cargováltozat derűs arckifejezéssel várja, hogy megtömjék.