Keresési eredmény a(z) „cfm_leap_1” címkére
Rendezés:

Repülés

Év végére talál vissza az európai gyártó a szokásos ritmusba. Havi 70-75 gép: a beszállítói hátteret kellene erősíteni, és beruházni az összeszerelésbe.

Repülés

A vezérsíkon a nagy előd lesz, Freddie Laker. Teljes terheléssel, 189 utassal repülnek majd Amerika és Európa között. Kiderült, ki rontotta el a hajtóműveket...

Repülés

Az első járatot egy NG 737-essel repülte a Norwegian. Összefügg-e a menetidő és az ETOPS-engedély? Stewart, a kis-nagy repülőtér.

Repülés

A Boeing és a hajtómű gyártója is állítja: nincs szó konstrukciós problémáról, az első újgenerációs 737-est az eredeti terv szerint még májusban átadják.

Repülés

CFM-hajtóművek, San Francisco–New York: az Airbus szerint ez az igazi MOM-típus... Döntés előtt az eddig tiszta Boeing-flottát repülő Alaska-csoport.

Repülés

Az Airbus megkapta a típusalkalmasságit a CFM-hajtóműves A321neóra. Hogy ne álljanak utasszállító „vitorlázógépek” a gyárak udvarán...

Repülés

A GTF-hajtóművek késése hátráltatja az Airbus neo-átadásokat is. CFM: rémisztő feladat, jönnek a MAX-ok!

Repülés

Az első neo LEAP hajtóművekkel hamarosan szolgálatba áll. „Vitorlázógépek” várnak javított P&W-kre. Az Airbus a saját sikerével küszködik?

Repülés

Túlmelegszik a rendszer, vagy csak túl zajos? A második, amúgy meleg égövi üzemeltető, az IndiGo szerint nincs gond a gépekkel.

Repülés

Lufthansa-villámlátogatás Heathrow-n. Al Baker békülékenyebb, bár így is lehet, hogy a Qatar a konkurenst választja.