Keresési eredmény a(z) „covid_19” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Harminc százalékkal vetette vissza a logisztikai piacot a koronavírus-járvány.

Közút

Az országos közlekedési céghez áprilisban és májusban összesen 280 új munkavállaló csatlakozott, közülük 166-an autóbuszvezetők.

Vasút

Június 30-ától szeptember második feléig hetente háromszor közlekedik közvetlen járat Prága és Rijeka között.

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Vasút

Az Európai Bizottság 750 milliárd eurós segélycsomaggal járul hozzá a koronavírus-járvány hatásaiból való talpraálláshoz.

Vasút

Idén a Vasúttörténeti Park és a BKK is élő online közvetítést ad a helyszínen zajló programokról. Libegőzni is lehet majd.

Vasút

Életbe lépett a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások enyhítésének második szakasza, így több mint két hónapnyi leállás után hétfőn újraindult az ukrán főváros metróhálózata.

Repülés

Egészségügyi nyilatkozat, maszkhasználat. A buszokon is tartani kell a távolságot! És ha valaki repülés közben lesz rosszul? Ne árusítsanak a fedélzeten nem szükséges cuccokat.

Vasút

Szombattól újra közlekednek a vonatok a Kemencei Erdei Múzeumvasúton és a Márianosztra–Nagyirtáspuszta Erdei Vasút vonalán is.

Hajózás

A járványügyi helyzethez igazodva a hagyományos húsvéti kezdés helyett idén pünkösdkor, május 30-án indítja első menetrendi és sétahajójáratait a Bahart.