Keresési eredmény a(z) „crew_dragon” címkére
Rendezés:

Repülés

„Dragon, SpaceX, comcheck!” – a megkönnyebbülés pillanata. Leválás az állomásról, belépés a légkörbe, érkezés a Mexikói-öbölre, minden pontosan zajlott, de az űrhajósok némi késéssel kerültek ki a kabinból.

Repülés

A menetrend az űrállomástól az Atlanti-óceánig, a leszállás feltétele a megfelelő időjárás. Negyvenöt éve nem érkeztek vissza emberek az űrből az óceánra.

Repülés

A Roszkozmosz főnöke nincs nagy véleménnyel az új űrhajójóról, szerinte a SpaceX csak a Boeingot győzte le. Melyik az olcsóbb rendszer?

Vasút

Földön, vízen, levegőben: összefoglaló május 25-étől május 31-éig.

Repülés

Az időjárás most alkalmas volt, az új űrhajó két veterán berepülővel a fedélzetén rendben pályára állt, vasárnap megtörtént az összekapcsolódás, az átszállás az űrállomásra. „Amerika megint vezet az űrben”.

Repülés

Az új amerikai űrhajó repülését tizenhét perccel a tervezett indítás előtt kellett lefújni. Kilenc év elmúltával ismét amerikai űreszköz amerikai személyzettel a legendás 39A startpadon.

Repülés

A Crew Dragon még a teherűrhajókhoz hasonló módon, a robotkarral dokkolt és tengerre érkezik. Teljes siker esetén Ripley helyett emberekkel repül júliusban.

Repülés

Új amerikai űrhajó készül indulásra, elsőre űrhajósok nélkül. Kényelmes kabin, a helyszín az a komplexum, ahonnan a Hold felé startoltak hajdan...
  • 1