Keresési eredmény a(z) „donald_trump” címkére
Rendezés:

Repülés

Negyvenöt évvel az Apollo-17 programja után Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke bejelentette, visszatérhetne az ember a Holdra, sőt bázist is kialakítanának. De nem lesz az olyan egyszerű.

Repülés

A Transaeronak, majd az Iran Airnek szánták őket, most sivatagban vannak. A gépek olcsóbbak, de „szét kell szedni és újra össze kell rakni” őket...

Hajózás

Donald Trump szombaton a virginiai Norfolk haditengerészeti kikötőjében tartott ceremónián szolgálatba állította a világ legkorszerűbb repülőgép-hordozójának számító Gerald R. Ford nevű hajót.

Repülés

Trump a program ellen, a minisztere mellette. Az első áttelepülő alakulat: irány Japán. Helyettesítheti a Villámot a Lódarázs? Elképesztő manőverek.

Repülés

Nincs elszabadult költségvetés, ha nincs még költségvetés. Mennyibe kerül egy 747-es? És ki tudja, mit adnának az ukránok?!

Repülés

Apróságok hiányoznak az új elnök 757-eséről: a kommunikációs rendszer, a védelem, az utántölthetőség, a kórház és hely a stábnak.

Repülés

A Trump Shuttle furcsa története. Populizmus és protekcionizmus. Muzulmánok és a légiforgalom, Boeing és a külföldi beszállítók.
  • 1