Keresési eredmény a(z) „dreamliner” címkére
Rendezés:

Repülés

Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából. Hetente három repülő követi mostantól.

Repülés

Eladó egy elnöki Dreamliner, és meglepően olcsón megvásárolható a katari emír nagypapájának helyenként aranyozott, nagy hatótávolságú Jumbója.

Repülés

LOT Hungarian Airlines? Hetven magyarul beszélő légiutaskísérő a budapesti bázison. Menetidő kilenc és háromnegyed óra. Az első lépés a nagy régiós terjeszkedésben.

Repülés

A tervek szerint átalakítják a Boeing 787-8 Dreamliner gyártását, és magát a repülőgépet is. A cél: minél azonosabb legyen a teljes típuscsalád, azaz a 8-as, a 9-es és a leghosszabb, -10-es változat gyártása. A lépés az eddigi információk szerint elsősorban a gép törzsének hátsó részét érinti.

Repülés

Két sor, havonta tizennégy 787-es. Versenyfutás az idővel, hogy ledolgozzák a fejlesztés harmincmilliárdját. Elkelt az utolsó Rettenetes is!

Repülés

Seattle-ben szeretnek alkotni a Flightradar népének.

Repülés

Ilyen gyönyörű és ilyen hosszú repülőgépet még nem alkotott a Boeing.

Repülés

Néhány hét múlva már repül, majdnem 150-re van rendelés. Trump, a Dreamliner, és az amerikai álom. Az elnököt persze a 747-es Air Force One hozta.

Repülés

Kikapcs, bekapcs, és már biztosan nem állnak le a komputerek. Közeledik az ötszázadik, megjött az első AF Dreamliner, februárban repül a 787-10.

Repülés

A nagy csúszás után már jól fut a 787-es program, következik a leghosszabb változat. A kibocsájtó All Nippon, és az ő érdekes rövid vonalai.
 
 
https://rch.railcargo.com/hu/