Keresési eredmény a(z) „dron” címkére
Rendezés:

Repülés

A nagyobb drónokra kötelező lesz az ütközéselhárító rendszer, vagy az automatikus landolási funkció.

Repülés

A szoftveróriás munkatársai petícióban kérik, a cég többé ne működjön együtt a Pentagonnal katonai drónok fejlesztésében.

Urbanisztika

A közlekedésben is megjelenő hiperkonnektivitás és az ipar 4.0 fogalmával leírható folyamat a kutató szerint hamarosan teljesen átalakítja a társadalmak működését.

Repülés

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság tárgyalói a drónok használatával összefüggésben a biztonságot és az azonosíthatóságot előíró jogszabályok bevezetéséről egyeztek meg Brüsszelben.

Repülés

Most éppen így állnak hozzá a kérdéshez.

Vasút

Egészen pazar felvételt készített egy amerikai tehervonatról egy videós: a drón többször körüljárja a szerelvényt, sőt, még utazik is rajta. Nézzék csak!

Repülés

Aki beleül, nem pilóta, hanem utas, csak közli, hová akar repülni. Nyolc elektromotor, nyolc légcsavar, és egy mindent látó és figyelő földi központ.

Repülés

Először kézbesített csomagot az Amazon drónja Nagy-Britanniában.

Repülés

A gép tört, de a koncepció él, három hónapig repülne egyfolytában, rákapcsolhatná az emberiség ellátatlan felét a világhálóra.

Repülés

A Vahana-projekt gépe már jövőre kész, a CityAirbusról kevesebet tudni. Page titkos autó-repülője meg állítólag már repül is.