Keresési eredmény a(z) „elektromos_auto” címkére
Rendezés:

Zöldút

Magas teljesítményű, szupergyors elektromos töltőhálózatot (High-Power-Charging, HPC) épít ki Európában a Daimler, a BMW, a Ford, és a Volkswagen 2020-ig.

Zöldút

Elindítja e-mobilitás szolgáltatását és a kapcsolódó országos elektromos töltőállomás-hálózat telepítését a NKM Nemzeti Közművek Zrt.

Zöldút

Áru- és személyszállításra egyaránt alkalmas a Bécsben kifejlesztett tom-tom fantázianevű elektromos könnyűgépjármű, amelyet a Thinkport VIENNA innovációs műhely és mobilitási labor megnyitóján mutattak be.

Zöldút

Észak-Európa lakosai fontosnak tartják, hogy előrelátóan gondolkodjanak, és meghatározzák azokat a lépéseket, amelyekkel elkerülhető a nagyfokú környezetszennyezés. Dánia nemcsak a szélenergia felhasználásban tölt be vezető szerepet, de az ország közlekedési infrastruktúrája is kiváló.

Zöldút

A 2018-as költségvetési törvény tervezete megszüntetné az elektromos autók adókedvezményét.

Zöldút

A most felvásárolt NewMotion több mint harmincezer elektromosautó-töltőállomást üzemeltet Európában.

Zöldút

A New Mobility World kiállításon a politika és az ipar képviselői találkoztak, a téma a mobilitás szektorok jövője volt.

Zöldút

Franciaország és Nagy-Britannia 2040-ig kiszállna a benzinmotoros autózásból. A németországi Zöldek 2030-ban tennék ezt. A Greenpeace még ennél is messzebb megy.

Zöldút

Az eddig inkább a gumigyártásról híres Continental az okostelefonok wireless megoldására hasonlító rendszert készített.

Zöldút

A 2016-os adatok szerint kétmillió elektromos hajtású személygépkocsi közlekedik már a viláíg útjain.