Keresési eredmény a(z) „ellatasi_lanc” címkére
Rendezés:

Ellátási lánc

Németország, Csehország, Szlovákia és Magyarország vesz részt az európai közlekedési hálózat regionális fejlesztésével foglalkozó CORCAP projektben.

Vasút

Eddig összesen egymillió tonna vasipari alapanyagot szállított el vasúton a DB Schenker Csehországban kilenc év alatt. Ennyi áru 44 ezer 500 kamionban fért volna el.

Ellátási lánc

A Zug-Monitor alkalmazással valós időben lehet látni a szerelvények helyzetét.

Ellátási lánc

Az oroszok feloldották a korábbi szállítási tilalmat, azonban új szabályozás is szükséges.

Ellátási lánc

A Gebrüder Weiss megnyitotta üzbég képviseletét a fővárosban, Taskentben. Ez stabillá teszi a nemzetközi szállítási és logisztikai vállalat közép-ázsiai jelenlétét.

Ellátási lánc

Az új, PaPillOn márkanév alatt futó termékcsoport részeként olyan, világújdonságnak számító papíralapú raklapot, raklap fedőt és konténert fejlesztettek ki, amelyek teherbírása hasonló a jelenleg használt termékekéhez.

Repülés

Digitális rendszerek, drónok – a lemaradás veszélyei. Beruházások sokfelé: Budapest Cargo City, Eszéken a kínaiak építenek cargo-központot?

Ellátási lánc

A dél-koreai vállalat első körös autóipari beszállítóként kétszáz munkahelyet teremt a 13,3 milliárd forintos salgótarjáni beruházással, melyet a kormány 2,65 milliárd forinttal támogat.

Vasút

Németország és a romániai Craiova között is elindultak az egyedi kocsirakományokat szállító tehervonatok.

Vasút

Így már tizenegy többáramnemű villamos mozdonya van a PKP Cargo Csoportba tartozó teherszállító vasúttársaságnak.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/