Keresési eredmény a(z) „elon_musk” címkére
Rendezés:

Zöldút

Egy felelőtlen csipogás miatt lehet, hogy Musknak búcsúznia kell a cégétől.

Repülés

A Big Falcon Rocket második fokozata maga az űrhajó, holdkerülés 2023-ban, amikor a NASA is tervezi a magáét hagyományos rakéta-űrhajó rendszerrel.

Vasút

Van még olyan ország, amelyik nem akar hyperloopot, azonnal, lehetőleg gyűrűalakban?

Ellátási lánc

Nem hisz Elon Musknak a Daimler Trucks vezérigazgatója a Semi Tesla 2019-es sorozatgyártását illetően. Mint kijelentette: ők is rendelnek a Semiből, ha Elon állításai beigazolódnak.

Vasút

A közlekedési hatóság szóbeli beleegyezését adta: Elon Musk vállalata elkezdheti az előzetes földmunkákat a vákuumcsatornás mágnesvonat-pálya kiépítéséhez. A hyperloop huszonkilenc perc alatt tenné meg az utat New York és Washington D.C. között.

Repülés

A Falcon Heavy első fokozatai visszatértek, a legerősebb hordozóeszköz sikeresen startolt első repülésén, a sportkocsi elindult napkörüli pályára.

Ellátási lánc

Megérkeztek az első megrendelések Európából és a Közel-Keletről a Tesla elektromos kamionjára.

Ellátási lánc

Lerántották a leplet az új Tesla-kamionról:a Semi öt másodperc alatt gyorsul száz kilométer per órás sebességre, és akár nyolcszáz kilométert megtesz egy töltéssel.

Vasút

Az ország két legjelentősebb városát, Mexikóvárost és Guadalajarát kapcsolnák össze az igen futurisztikus közlekedési móddal.

Vasút

Egy lépéssel közelebb került Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója az első vákuumcsatornásmágnesvonat-pálya kiépítéséhez. Bár lehet, csak trollkodik...