Keresési eredmény a(z) „eltunes” címkére
Rendezés:

Repülés

„Erőszakos, elkeseredett és önpusztító személyiség...” Miért nem foglalkozik a végleges jelentés érdemben a pilótákkal? Létezett-e „harmadik tényező?”

Repülés

A vízbecsapódás északabbra történhetett, mint ahol eddig kutattak. Magyarországnál nagyobb terület átfésülése kilencven nap alatt. Malajzia csak siker esetén fizet.

Hajózás

Eddig harmincketten tűntek el, kilenc hajó sietett a helyszínre.

Repülés

Tárgyak műholdfelvételeken, negyed-magyarországnyi területet fésül át egy amerikai cég. Elfogadhatatlan, hogy ne derüljön ki, mi történt a 370-es járattal.

Repülés

A teória hívei szerint a fotó nélkül is biztos, hogy a pilótanőt és navigátorát a japánok ölték meg. De miért titkolták volna ezt az amerikaiak is?

Repülés

A megtalált roncsdarabok valószínűsítik, hogy a gép fékszárnyát nem bocsátották ki, nem próbálkoztak vízreszállással. Valószínűbb az ablakfűtés-tűz elmélete?

Repülés

Új teória: kigyulladhatott a szélvédő-fűtés, meghibásodhatott az oxigén-rendszer. Ha a gépnek nagyobb a légellenállása, máshol kell keresni.

Repülés

Először 22 ezer lábnyi zuhanás. Kitérés balra-jobbra, átesés miatt, vagy az átesésből való kivétel kísérlete? Az előző fél óra és az előző két perc.

Repülés

Mégiscsak a pilóta vezette végig a gépet? Hajlandók-e kiterjeszteni az érintett kormányok a kutatási területet?

Repülés

A cég eladja 777-eseit és két A380-ast is. Orosz hatóság: nem Buk robbant. Júniusban zárul a kutatás a másik 777-es után.