Keresési eredmény a(z) „emirates_airline” címkére
Rendezés:

Repülés

Ezt a díjat csakis a légiutasok szavazatai döntik el. Az izraelieké volt a legkedvesebb sztyuvi és a legprofibb kommunikáció is.

Repülés

Az Emirates garanciákat akar az A380-as üzlethez: még tíz évig gyártsák. Embraer: a térségben a regionális forgalom túl nagy gépeket használ.

Repülés

A várt A380-as rendelés eddig elmaradt, talán mert a gyártónak vissza kellene vásárolnia néhányat a légitársaságtól. A B787-A350 párbajt a Boeing nyerte.

Repülés

Égi meló, égi munkahely: a gép, ami Dubai és Budapest között repül, a légi utaskísérő, aki imádja a repülést. Modernitás, hagyományok, a világos kabin trükkje.

Repülés

Az ötcsillagos társaság több(féle?) economy osztályt kínálna óriásgépein. A nagy verseny csúszik, A350 vagy B787: halasztják a döntést.

Repülés

Trumpban csalódott légitársaságiak tüntetése. A második amerikai járat az ötödik szabadságjog jegyében; egyelőre tőlünk sem repül senki New Yorkba...

Repülés

Budapesti tájékoztatók: március 21-22. Legalább hétezer órás kapitányok kellenek, a szimulátor és a dugattyús gépek nem számolhatók bele a repült időbe.

Repülés

Trendforduló? Az Emirates keskenytörzsű beszerzéseken gondolkodik, a British csökkenti 787-9-es és növeli a 8-as rendelését.

Repülés

A gép egyik futója 1100 méterrel a küszöb után érintette a betont. Kérdőjelek a TO/GA gomb, az automata átstartolás körül. A vészkiürítés nehézségei.

Repülés

Fel- és leszálláskor központilag kellene blokkolni a fejfeletti rekeszeket. Az Emirates 777-es balesetének körülményei: rendkívüli hőség, több gép is átstartolt.