Keresési eredmény a(z) „emirates_airline” címkére
Rendezés:

Repülés

A világ legnagyobb utasforgalmú légitársasága jönne létre, de a felek egyelőre cáfolnak. Flottakérdés, hálózat, és persze piaci dominancia.

Repülés

A déli pálya és a kapcsolódó gurulók felújítása, kicserélik a fénytechnikát is. Járatok nagyobb gépekkel, terelések Dubai World Centralra.

Repülés

Az Emirates-döntés háttere. A Qatar nem váltja A380-as opcióit rendelésekre, de az IAG lehet, hogy újabbakat vesz. Az igazi áttörés észak-amerikai üzlet lenne.

Repülés

Ezt a díjat csakis a légiutasok szavazatai döntik el. Az izraelieké volt a legkedvesebb sztyuvi és a legprofibb kommunikáció is.

Repülés

Az Emirates garanciákat akar az A380-as üzlethez: még tíz évig gyártsák. Embraer: a térségben a regionális forgalom túl nagy gépeket használ.

Repülés

A várt A380-as rendelés eddig elmaradt, talán mert a gyártónak vissza kellene vásárolnia néhányat a légitársaságtól. A B787-A350 párbajt a Boeing nyerte.

Repülés

Égi meló, égi munkahely: a gép, ami Dubai és Budapest között repül, a légi utaskísérő, aki imádja a repülést. Modernitás, hagyományok, a világos kabin trükkje.

Repülés

Az ötcsillagos társaság több(féle?) economy osztályt kínálna óriásgépein. A nagy verseny csúszik, A350 vagy B787: halasztják a döntést.

Repülés

Trumpban csalódott légitársaságiak tüntetése. A második amerikai járat az ötödik szabadságjog jegyében; egyelőre tőlünk sem repül senki New Yorkba...

Repülés

Budapesti tájékoztatók: március 21-22. Legalább hétezer órás kapitányok kellenek, a szimulátor és a dugattyús gépek nem számolhatók bele a repült időbe.