Keresési eredmény a(z) „europai_unio” címkére
Rendezés:

Vasút

Ennek elkerülése érdekében a meglévő uniós finanszírozási jogszabályokat a koronavírus-válság helyzetének megfelelően szükséges módosítani.

Repülés

Harminc napig csak saját állampolgárait engedné be az unió, plusz akik fontos dolgokat szállítanak. A nemzeti határok is zárhatók, de továbbra is biztosítani kell az áruk és szolgáltatások szabad mozgását az Unión belül,

Vasút

Az Európai Beruházási Bank (EIB) 983 millió eurót különített el számos projektre.

Közút

Három év késéssel adták át a huszonegy kilométeres szakaszt. Használni is csak korlátozásokkal lehet.

Vasút

Az Európai Tanács meggyorsítja az engedélyezési eljárásokat, hogy a törzshálózat 2030-ra megvalósulhasson.

Vasút

A magyar kormány azonban 2024-ig kitolta a mozgáskorlátozottak jogait is javítani hivatott szabályzat alkalmazásának határidejét.

Repülés

„...elegendő alkalmazott hiányában nem tudta elvégezni annak ellenőrzését, hogy a szervezetekre, illetve a művelettípusokra alkalmazandó biztonsági követelmények teljesülnek-e.”

Repülés

A közös európai légiirányítást lehetővé tevő uniós koncepció, az Egységes Európai Égbolt teljes körű végrehajtásáról szóló nyilatkozatot írtak alá Európa huszonegy légiközlekedési szövetségének képviselői.

Vasút

A Kohéziós Alapból százegymillió eurót ítéltek oda a Maribor és az osztrák határnál fekvő Šentilj közötti vonal felújítására.

Repülés

A Nyitott Égbolt nem lesz olyan nyitott. Visszaesés forgalomban, repülőiparban, munkahelyek tízezrei vesznek el, külön Airbus-problémák: ha Boris Johnson nem visszakozik.