Keresési eredmény a(z) „f_35” címkére
Rendezés:

Repülés

Ráadásul a legolcsóbb, az új rakéta pedig mindent leradíroz az égről. A kínaiak szerint, ami most repül, elavult, kivéve az ő prototípusukat.

Repülés

A pontos helyszín és a célpont sem ismert, de az biztos, hogy nem koordináltak, hanem földi célpontokat támadtak az Adirok. Felderítés Irán felett?

Repülés

Előny az oroszoknál, ha az ötödik generációs harci gép és a legmodernebb légelhárító rakétarendszer egy kézben működik.

Repülés

Hivatalosan még nem erősítették meg a Szu-57-esek érkezését Latakiába. Mit tud az ötödik generációs gép, és mit érdemes a másik oldalnak megtudni róla?

Repülés

Fontos lépés az F-35 felé, mondja az államtitkár. Honi kiképzés honi Sólymokkal. Negyvenöt harci helikopter a Belltől, többnyire hazai összeszerelésben.

Repülés

Meghalt Eric Schultz, a légierő különlegesen felkészült tesztpilótája, ami lezuhant: Grooom Lake „fekete” típusa? Vagy F-117? Esetleg Szu-27?

Repülés

Az F-22-esek után az F-35-ösök és a Goshawk kiképzők pilótáira leselkedik a hypoxia alattomos veszélye.

Repülés

Trump kártyái: F-18-as kontra F-35, orrfutó-gond. Orosz, kínai fejlesztések: mikor indul a T-50 sorozatgyártása? Tankerek és szállítógépek.

Repülés

A Messertől a MiG-ig, kényszerleszállás és tevék: látványos diorámák és alaposan feljavított gépek. Idén is taroltak a katonai típusok.

Repülés

Az ötödik generációs típus első európai bemutatkozása: meggyőző emelkedés, kemény harci fordulók, és hangja is van bőven...