Keresési eredmény a(z) „ferencvarosi_palyaudvar” címkére
Rendezés:

Vasút

Az otromba ferencvárosi bunkerből alakították ki a gigantikus installációt.

Vasút

A sorozat előző részében a híreket időnként belengő 150-es vonali újdonságok természetének próbáltunk utánajárni, most a vonal mai helyzetének okait és a továbblépés lehetőségeit térképezzük fel – egyelőre a realitások talaján maradva.

Vasút

Elhanyagolt állapot, reménytelen sors, többévtizedenkénti megújulás, helykeresés, nekibuzdulás, félresiklás, kérdések, amelyekre nincsen, vagy túl sok a válasz.

Vasút

A napokban tette közzé a MÁV a kelebiai vasútvonal budapesti szakaszának áthelyezési terveinek elkészítésére vonatkozó pályázati felhívását.

Vasút

GP-1000-es kiszedve, elszállítva, a forgalom a helyén, a késésesk és egyebek most már a normál üzemet jelentik...

Vasút

Látszólag egyszerű, ami Lágymányoson történik: élet- és vagyonvédelmi okokból néhány órára, azután ismét néhány órára leállítják a vasúti forgalmat a Déli Összekötőn. A felszínt megkapargatva azonban érdekes, részben egyszerűen megválaszolható, részben viszont hümmögésre okot adó kérdések merülhetnek fel.

Vasút

A vasúti forgalom a Dunában talált második világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt szerdán délelőtt és késődélután is szünetel.

Vasút

A Ferencváros és Pesterzsébet közti átépítési tervekről kérdeztük az NFM-et.

Vasút

Pályakarbantartás miatt módosul számos, Kelenföld állomást érintő vonat menetrendje október 3-4-én, 9-étől 11-éig, valamint 17-18-án.

Vasút

Már persze, ha vasútmániások. És miért nem lehetne valaki egyszerre lila- és vasútőrült?