Keresési eredmény a(z) „ferihegyi_repuloter” címkére
Rendezés:

Repülés

Minden eddiginél nagyobb forgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a diszkontok mellett jól teljesítenek az új tengerentúli járatok is.

Repülés

Utaszám: 13,1 millió, cargo: 127 ezer tonna. Megnyílt a reptéri szálló, épül az új móló, 4700 kocsinak van parkolóhelye.

Repülés

A 727-es le- és felszállása, a legendás balforduló. Egyre több járat, erősödő Lufthansa Technik, egyre fontosabb jelenlét a hazai légiközlekedésben.

Blog

Gyönyörű, feszített víztükör, a Komjádiban sem tudnak ilyet csinálni. A sátortetővel a téliesítés is meg van oldva. Hol van ez a remek létesítmény?

Repülés

Aláírásgyűjtés a 2-es pálya 13-as bal küszöbe ellen... Amelynél a forgalom a legkisebb a normális üzemben.

Repülés

Miért nem adtak gázt? Érzékcsalódás? Halálos manőverek Ferihegyen. A negyven éve történt baleset kérdőjelei.

Repülés

Egyre többen veszik igénybe ezeket a szolgáltatásokat, de az igényt jegyvásárláskor jelezni kell! Három Ambulift, új tolókocsik.

Repülés

Rengeteg csinos jet Ferihegyen, helikopter-leszálló, forgószárnyas ingajárat Mogyoródra. A csapatok és a tehetős rajongók is üzleti gépekkel érkeznek.

Repülés

Burkolatjavítás, fénytestek cseréje, hatezer négyzetméter új aszfalt: a nyári szezonra el kellett készülni a felújítással.

Repülés

A légikikötő áramszükséglete egy kisebb városéval vetekszik, az itteni rendszerek többszörösen is túl vannak biztosítva.