Keresési eredmény a(z) „foldkoruli_repules” címkére
Rendezés:

Repülés

Fordulat az elmúlt évszázad egyik nagy rejtélye körül. A fotón mintha rajta lenne a pilótanő, a navigátor és a gép is.

Repülés

Az afgán származású pilótahölgy a Bonanzával három hónap alatt tesz világkörüli utat, hogy másoknak is vonzóvá és lehetővé tegye ezt a pályát.

Repülés

A házaspár és az apró Apollo Fox négy hónap alatt teszi meg a nagy utat, lesznek 1500 kilométeres szakaszok is: hétfőn 1800-at teljesített a gépecske és pilótája!

Repülés

A DC-3-as egy hónapja indult, most Szingapúrban időzik. Gyönyörű együttrepülések, kényszerű nyolc órás szakasz, Bangladesben eltűnt a benzin.

Repülés

Három nap elég lett a repüléshez, leszállás Sevillában, kötelék díszkísérettel. Csak egy turbulens zónát kellett túlélnie a gépnek.

Repülés

A majdnem-katasztrófa után most már bírják az akkuk. Piccardé a következő szakasz, át a Csendes-óceánon, üzemanyag nélkül.

Repülés

Az első szakasz csak négyszáz kilométer, de Ománból Indiába repülni már rekord lesz.

Repülés

Leszállás és utántöltés nélkül, Kansastól Kansasig. De biztos, ami biztos, Fosset még kétszer megrepülte bővítve az utat.

Repülés

Márciusra tervezik a földkörüli út startját. A berepülési program sikeres volt, a gép 8000 méteren is „tankolt” napenergiát.

Repülés

A legfiatalabb, aki szólóban megkerülte a Földet, Amelie Earhart mai megtestesülése, és a szerencsétlenül járt apa–fia duó.