Keresési eredmény a(z) „haditengereszet” címkére
Rendezés:

Hajózás

Egy tankerrel ütközött össze egy amerikai hadihajó Szingapúr partjainak közelében, legalább tíz amerikai tengerész eltűnt, öt pedig megsérült.

Hajózás

Anyakikötőjébe, a dél-angliai Portsmouth-ba érkezett, a Queen Elizabeth, amely várhatóan 2023-ban áll teljesen hadrendbe.

Hajózás

Donald Trump szombaton a virginiai Norfolk haditengerészeti kikötőjében tartott ceremónián szolgálatba állította a világ legkorszerűbb repülőgép-hordozójának számító Gerald R. Ford nevű hajót.

Hajózás

A haditengerészet 2030-ra állíthatja rendszerbe a repülőeszközök hordozására képes hadihajót, az Admiral Kuznyecovot pedig felújítják.

Repülés

Az F-22-esek után az F-35-ösök és a Goshawk kiképzők pilótáira leselkedik a hypoxia alattomos veszélye.

Repülés

Két hónap, két gépveszteség: hajófedélzetről vagy szárazföldről indultak-e a hordozó vadászbombázói? A nagy hajó ismét átfüstöl a Csatornán.

Hajózás

Az első hajók 2030-ra állnak hadrendbe, még áprilisban hirdettek győztest, most írták alá a megállapodást. Soha nem volt még ekkora katonai biznisze Ausztráliának.

Repülés

A százados a figurát túl gyorsan és túl alacsonyan kezdte, bekapcsolva hagyott utánégetővel. Fáradtság okozta hibasorozat.

Hajózás

Közel négy éven át tartó év azonosítás után kiderült, mi az a 101 éves roncs az Északi-tengerben.

Repülés

Kis híján hideg fürdővel végződött a repülő cirkusz pilótájának első startja, az első leszállás a fedélzeten viszont tökéletes volt.