Keresési eredmény a(z) „haditengereszeti_legiero” címkére
Rendezés:

Repülés

Repüléstörténetet írt az Amerikai Haditengerészet október 18-án: hadrendbe állt az első, csak távolról irányított repülőgépekkel dolgozó kísérleti repülőszázada. A jövő elkezdődött...

Repülés

Módosítások tizenegy gépen: ágyú ki, füstölő rendszer be, kormányzás, és persze a kék-sárga festés. Az erősebb Hornet látványosabban repül.

Repülés

A tervezettnél két évvel korábban már április első hetében megérkeztek az amerikai légierő első, különleges műveleti feladatok végrehajtására alkalmas CV-22B Osprey billenőrotoros repülőgépei.

Repülés

Trump a program ellen, a minisztere mellette. Az első áttelepülő alakulat: irány Japán. Helyettesítheti a Villámot a Lódarázs? Elképesztő manőverek.

Repülés

Már a második gépét veszti el az egyetlen orosz hordozó néhány hét alatt Szíriánál. A Szuhojok többsége a szárazföldi bázisra repült át.

Repülés

Kis híján hideg fürdővel végződött a repülő cirkusz pilótájának első startja, az első leszállás a fedélzeten viszont tökéletes volt.

Repülés

Forgószárnyasok és kemény jetek, az NH90-est élesben is riasztották.

Repülés

Történelmi felszállást hajtottak végre az F-35B Lightning II-essel.

Repülés

Lehetséges, hogy az F-35C Lighnting II-es volt az utolsó, ember vezette vadászgép az amerikai haditengerészetnél?

Repülés

A teherszállító Il-76-os bombázó szerepkörben? Több mint kétszáz új gépet kap a hadsereg, folytatódnak a fejlesztések is.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/