Keresési eredmény a(z) „hajtomu” címkére
Rendezés:

Repülés

Ellentmondásos jelentések tömkelege. Ütközött-e helikopterrel? Próbálkozott-e kényszerleszállással a személyzet? Merénylet kizárva?

Repülés

December hatodikán tér vissza a Kanadában rekedt Air France A380-as. Kérdés, működik-e majd a cserehajtómű, és milyen személyzet repüli a gépet.

Repülés

Persze először nem a saját szárnyai alatt: a 777X számára készülő GE9X a General Electric Jumbóján vizsgázik.

Repülés

Módosítottak a szoftveren, a szerkezeten, mérik a terhelések hatását. Jövőre talán már hazai hajtóművel is tesztelhetik az MSz-21-est.

Repülés

Az új japán utasszállító kényszerleszállása. Megbízhatósági aggályok: a GTF-család visszaszorult a konkurens LEAP javára.

Repülés

A chicagói American-tűz után a GE ellenőrizteti a CF6-osokat. Legalábbis, amelyek 2000 előtt készültek, de így is van vagy ezer belőlük.

Repülés

A nagy kérdés, mitől keletkezett a hiba. Egy hónapon belül a második hasonló incidens, előbb az EgyptAir, most a China Eastern A330-asával.

Repülés

Technológiáról egyelőre kevés a hír: alutörzs, kompozit szárny. A gép nagyságát tekintve a 787/330-as kategóriában versenyez, főleg az árával...

Repülés

Az új keskenytörzsűeknél a hajtóművek gyártóira nagyobb teher hárul. Még májusban átadhatják az első MAX-okat a Malindónak és a Norwegiannek.

Repülés

A Boeing és a hajtómű gyártója is állítja: nincs szó konstrukciós problémáról, az első újgenerációs 737-est az eredeti terv szerint még májusban átadják.