Keresési eredmény a(z) „hatarforgalom” címkére
Rendezés:

Közút

A híd kétélű fegyver. Az is baj, ha nincsen, de az is, ha rossz helyen és kevés.

Közút

Karácsonyig várhatóan a kilépő forgalom növekszik meg a két autópálya-határátkelőhelyen, míg az ünnep után mindkét irányban jelentős torlódások alakulhatnak ki.

Vasút

A Csehország és Lengyelország találkozásánál található, fogaskerekű szakaszt is magába foglaló vicinális túlélte a huszadik század történelmének forgatagát.

Vasút

A regionális vasúttársaság még 2014 elején rendelt a Siemenstől öt villamos motorvonatot az osztrák átmenetekre. Jönnek a GYSEV-es Desirók!

Közút

Szerbiai informatikai problémák miatt nem nyitott ki az Ásotthalom-Királyhalom (Backi Vinogradi) határátkelőhely kedd reggel.

Vasút

Moldávia nemzeti vasútja, a CFM modernizált Ganz-szerelvényekkel biztosít közvetlen kapcsolatot Kisinyov és a romániai Jászvásár (Iași) között.

Vasút

Szeptember elejétől nem járnak a vonatok Röszke és a vajdasági Horgos között, a MÁV-Start most Szegedtől is felfüggeszti a járatokat a kevés utasra hivatkozva.

Vasút

A lízingcég villamos szerelvényeit az Eurobahn fogja használni a német–holland határátmenetben.

Vasút

Szlovákiából érkező bugavonatok és tállyai zúzottköves szerelvények. Egyre élénkebb a teherforgalom az ország északkeleti dízelvonalain.

Hajózás

Épphogy megindult Dunaremete–Bős között a kompközlekedés, műszaki hiba miatt máris szünetel.