Keresési eredmény a(z) „holegballon” címkére
Rendezés:

Repülés

Sajnos az alkonyi úton nem vehettünk részt, de a felszállás előkészületeit részletesen meglestük.

Repülés

Befúvás, vagy inkább egy erős termik sodorta az egyik ballont a másiknak. A jármű, kosárban két utassal, néhányszáz méterrel odébb ért földet.

Repülés

Talán még ötvenöt óránál is tovább repültek volna, ha nem közelednek a kazah határhoz. Konjuhov tavaly egyedül körberepülte a Földet is a déli féltekén.

Repülés

1976. november: felszáll a Pannónia. Amikor két erős támogatója is volt ennek a sportnak... A modern ballonrepülés atavisztikus szépsége.

Repülés

A Tisza-tó vidéke lesz az új fellegvára a magyar hőlégballon-sportnak? Amikor a 0 centiméteres pontosság sem elég a győzelemhez...

Repülés

Az Eb érdekességei, a szépségdíjas Katicától a szélbefogott friss házaspáron át a magányos markerig.

Repülés

Egy báró írása arról, milyen élvezetes repülni, nyugalmasan lebegni, bár az ember nem tudhatja, merre is sodorja a szél.

Repülés

Gyakorlatilag mindenben benne vannak, miért ne kísérleteznének a hőlégballonos repüléssel. Sőt, nem akárki vállalta a kockázatot: az egyik alelnök ment föl, hogy aztán leugorjon.

Repülés

Tizennegyedszer rendezték meg a Debrecen Kupa Nemzetközi Hőlégballonversenyt, amely egyben a harmincnegyedik magyar bajnokság és egyben elő Európa-bajnokság is volt.

Repülés

Amikor hőlégballonok lepték el Harkány egét.