Keresési eredmény a(z) „hungarocontrol” címkére
Rendezés:

Repülés

Technológiai fejlesztések és a forgalomszervezés innovációja nélkül nem kezelhető az európai légi forgalom növekedése, jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Repülés

Vannak olyan édesanyák, akik nemcsak hatalmas vasmadarakat „reptethetnek”, otthon is van, aki fölszálljon velük.

Repülés

Megállapodott egymással a HungaroControl és az irányítókat képviselő szakszervezet, elmarad az április 23-ától tervezett határozatlan idejű sztrájk.

Repülés

Kétórás figyelmeztető sztrájkba léptek szerdán 11 és 13 óra között a légiforgalmi irányítók a Hungarocontrolnál.

Repülés

Május 14-15-én Research Workshop on Fragmentation in Air Traffic Management címmel rendezik a konferenciát.

Repülés

Ködszűrő, távoli torony, free route. World ATM kongresszus. „A cég olyat tud, amit nagyon kevesen a világon”.

Repülés

A magaslégtér ellenőrzése - hétszáz kilométernyi távolságból. Koszovó felett is rekordokat dönt a légiközlekedés. A siker budapesti titkai.

Repülés

Az összes érintett tanácskozik. Tavaly változtak az eljárások, de a viták nem csendesedtek el, most pedig közelednek az önkormányzati választások.

Repülés

A HungaroControl figyelmeztetése, beszerzik a felderítőrendszert. London felett óriásgép is került veszélybe. Kínai lángszóródrón madarak ellen?

Repülés

Fennállása óta először, több mint egymillió repülőgép biztonságos közlekedését segítette 2018-ban a HungaroControl. A társaság azonban nemcsak a légiforgalmi irányítás területén ért el kiemelkedő eredményeket idén: innovációs tevékenységének elismeréseként több nemzetközi és hazai díjat is elnyert.

 
 
https://rch.railcargo.com/hu/