Keresési eredmény a(z) „hungarocontrol” címkére
Rendezés:

Repülés

Ködszűrő, távoli torony, free route. World ATM kongresszus. „A cég olyat tud, amit nagyon kevesen a világon”.

Repülés

A magaslégtér ellenőrzése - hétszáz kilométernyi távolságból. Koszovó felett is rekordokat dönt a légiközlekedés. A siker budapesti titkai.

Repülés

Az összes érintett tanácskozik. Tavaly változtak az eljárások, de a viták nem csendesedtek el, most pedig közelednek az önkormányzati választások.

Repülés

A HungaroControl figyelmeztetése, beszerzik a felderítőrendszert. London felett óriásgép is került veszélybe. Kínai lángszóródrón madarak ellen?

Repülés

Fennállása óta először, több mint egymillió repülőgép biztonságos közlekedését segítette 2018-ban a HungaroControl. A társaság azonban nemcsak a légiforgalmi irányítás területén ért el kiemelkedő eredményeket idén: innovációs tevékenységének elismeréseként több nemzetközi és hazai díjat is elnyert.

Repülés

Történetének legnagyobb uniós támogatását nyerte el a HungaroControl. Európai szinten is komoly figyelem és elismerés övezi a társaság innovációs tevékenységét, az elmúlt hónapokban négy projektünk részesült fejlesztési forrásban, közülük a legjelentősebb a toronyirányítási rendszerek megújítási programja.

Repülés

A HungaroControl felhívása: a szabadtéri eszközök kizárólag a házak falára világítsanak és véletlenül sem az égre.

Repülés

Magyarországon is egyre gyakoribb a pilóták elvakítása, nálunk ez akár három évi börtönnel sújtható. Tetten érni nehéz, a lézerek forgalmazását kell korlátozni?

Repülés

Elképesztő légiforgalom, töredezett Európa, a HC és a távoli torony menetrendje, mi a következő lépés a drónok dolgában?

Repülés

Az eddigi tizenhat katona mellett további harmincnégy hivatásos kezdhet el a polgári és a katonai légi navigáció fejlődését segítő tanfolyamokat és képzéseket.

 
 


https://rch.railcargo.com/hu/