Keresési eredmény a(z) „ikarus_250” címkére
Rendezés:

Közút

Drezdából, Prágából és Lengyelországból is érkeztek a magyar buszgyártás aranykorára emlékezni.

Közút

A legmodernebb és legkényelmesebb kétszázas Ikarus bemutatkozásának ötvenedik évfordulója alkalmából kétrészes cikksorozatunk második részében a vállalatok, intézmények tulajdonában lévő példányokat mutatunk be.

Közút

A tizenkét méteres Ikarus ötven évvel ezelőtt mutatkozott be a Budapesti Nemzetközi Vásáron. A típus fél évszázados történetét kétrészes cikkünkben mutatjuk be, a közforgalmúakkal kezdünk.

Közút

Először rendeznek Nemzetközi Ikarus Találkozót Tapolcán. Busszal is lehet menni, nem is akármilyennel! Villámgyorsan kell jelentkezni!

Közút

A brandenburgi Bad Belzig városában tartott IV. Nemzetközi Ikarus Találkozó első díját kapta meg a Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) Malév színeket viselő Ikarus 250 luxus autóbusza, amelynek teljes körű restaurálása az LKK és a Classic Truck&Bus Kft közös projektjeként valósult meg.

Blog

Méghozzá tengerparttól tengerpartig!

Közút

Egy gyönyörűen felújított Ikarus 250-es, amellyel a jövőben reptérlátogatásokon találkozhatunk.

Közút

Ferihegyi sorozatunk korábbi részeiben megismerhették a repülőtér kötelékébe tartozó Ikarus autóbuszokat, amelyekkel egészen a repülőgépig is eljuthattunk. A befejező részben a különjárati és üzemi autóbuszokat nézzük meg.

  • 1